Termék részletek


Sleepy-Therm Bio kerámiás derékalj 90x200cm

-45%
Sleepy-Therm Bio kerámiás derékalj 90x200cm
 • Sleepy-Therm Bio kerámiás derékalj 90x200cm
 • Sleepy-Therm Bio kerámiás derékalj 90x200cm
28 000 Ft
Akció: 15 500 Ft
Kezdete: 2019.10.31   Vége: 2019.11.15
A vásárlás után járó pontok: 1 000 Ft
Akcióból hátralévő idő:
Nincs raktáron
 • Sleepy- Therm Bio Ceramic Fibre derékalj

   

  A szervezet hatékony öngyógyító mechanizmusát képes támogatni.

   

  A bio kerámiás derékalj mérete 90x200cm

   

  A biokerámia olyan különleges képességekkel rendelkezik, hogy a test által leadott energiát a test számára egyenletesen visszaadja.

  A hőháztartás optimális fenntartásához, a regenerációs folyamatokhoz újrahasznosítja, visszapótolja, nem hagyja elveszni a test energiáját.

   

   

  A magas követelményeknek megfelelő technikával készült Bio kerámiás anyagról:

  A derékalj az igazi luxus érzését nyújtja, ami köszönhető a különleges szövet egyik alkotóelemének, a Biokerámia rostszálnak (FIR).

  Speciálisan kiválasztott ásványok és kerámia oxidok kombinációja által olyan különleges képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően a felvett hőenergiát távoli infravörös sugárzásként le tudja adni.

   

  Képes az emberi test által kibocsájtott infravörös hőenergiát felvenni és egyenletesen újra leadni.

  Ezáltal a test számára kiegészítő energia áll rendelkezésre.

  A testet alvás, pihenés közben energetizálja és nagymértékben hozzájárul a regenerálás folyamatához.

   

   

  A Bio Ceramic Fiber forradalmi előnye az eddig ismert hőszigetelő és egyenletes hőmérsékletet biztosító koncepciókhoz képest, hogy a textilszálakra felvitt kerámiának köszönhetően tartósabban tartja és hosszabb ideig, egyenletesebben biztosítja az állandó hőmérsékletet.

   

  A speciális ásványi anyagokból szabadalmaztatott eljárással készült biokerámia olyan különleges képességekkel rendelkezik, hogy a test által leadott energiát a test számára egyenletesen visszaadja. A hőháztartás optimális fenntartásához, a regenerációs folyamatokhoz újrahasznosítja, visszapótolja, nem hagyja elveszni a test energiáját.

  Ez a termikus tulajdonság optimalizálja a kényelmet a jó közérzetet és a megfelelő regenerációt.

  A biokerámia egy termék, amely speciálisan kiválasztott ásványok és kerámia-oxidok, mint például alumínium-oxid, szilícium-oxid, stb., kombinációjából nyerhető. Többek között piroelektromos ásványok kerülnek felhasználásra, amelyek képesek a felvett hőenergiát elektromos töltéssé átalakítani. Ez a különböző ásványokból összeállított keverék 1600 Celsius fokra történő felforrósítással kerül összeolvasztásra.

  Az így nyert különböző ásványokból álló biokerámia olyan képességgel rendelkezik, amely segítségével a felvett hőenergiát távoli infravörös sugárzásként le tudja adni és negatív töltésű ionokat tud termelni. Ezenkívül képes az emberi test által kibocsátott infravörös hőenergiát felvenni és ezt az energiát egyenletesen újra leadni.

  A különböző ásványok összeolvasztásából kialakult biokerámiát 0,3 mikron szemcseméretre darálják és egy folyékony poliészter rostba keverik. Így keletkezik egy biokerámiai rostszál, amely képes az infravörös hőenergia felvételére és egyenletes kisugárzására. Antibakteriális és illat semlegesítő hatással rendelkezik. Felmelegítés folyamán negatív ionokat termel. Ezeket a negatív ionokat a levegő vitaminjainak is nevezzük. Elsősorban vízeséseknél, erdőkben és hegyekben találhatók. A hangulatra, a belső energiára és a közérzetre kifejtett pozitív hatásainak köszönhetően jó- illetve szerencse-ionoknak is nevezik őket.

 • Gyártó
  Vitaltrade.hu
  Cikkszám
  300043
  Tömeg
  2 kg/db