Vásárlóink visszajelzései

Ezen az oldalon összegyüjtöttük vásárlóink véleményeit a termékeinkről.

A könnyebb kereshetőség kedvéért termékcsoportokba rendszereztük.

Ezen az oldalon kívül még a termék oldalakon is megtalálhatja a vásrlói véleményeket az adott termékről!

Kattintson az alábbi menüben arra amelyik érdekli vagy egysezerűen csak görgessen lefelé az oldalon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sleepy Ortopéd MATRACOK

Igazi vásárlók valós tapasztalatai:

Frissítve: 2017 július

 • Nem győzök elég hálás lenni Gabriella, hogy a Sleepy Silver matracot ajánlotta részemre. Tökéletes számomra. Szinte hihetetlen, hogy már első naptól kezdve kipihenten, az éjszakákat átaludva bírok reggel a vekkerre ébredni. Tiszta szívemből ajánlom fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. 
 • Aliczky Magdolna

 


 • Nem csak jól alszom, de kipihenten ébredek, csak ajánlani tudom 

      Tripa Éva

 


 • Nagyon jól alszunk a matracon, azóta kipihentebbnek érezzük magunkat.

      Barta Edina

 


 • A megvásárolt Sleepy luxus Silver ProtektMemori Foam Ortopéd matraccal maximálisan elégedett vagyok, mert kényelmes és pihentető alvást biztosít.Jószívvel merem ajánlani, főleg derékfájósoknak, vagy gerincproblémával bajlódóknak! Sajnálom, hogy nem hamarabb találtam rá!

      Seres Tibor


 

 • Nagyon jó választás volt, és ami a legfontosabb, hogy a betegségemet leírva tudtak egy olyan matracot ajánlani ami megfelelt. Nem fáj semmim, kipihenten ébredek. Ezt a matracot csak ajánlani tudom.

      Kőszegi Inka

 


 • Nem olyan rég óta használom de kimerem jelenteni hogy ezalatt az idő alatt sokall jobban aludtam és ki pihentebben ébredtem! nem fáj semmim nem úgy mint a másik matracon , pedig az is gyógy matrac volt ,nem hajlik alattam nem marad meg fekvés helye ,stabil és rugalmas, nekem bevált bár féltem hogy csalódom mint a másikkal , de kellemes élmény ért és azóta nincs derék fájás és fáradság! ezért merem biztatni aki ilyet szeretne venni hogy gondolkodás nélkül vegye mert jól jár vele, fájdalom mentesen tud rajta jóízűt piheni !

      Nagy Péter

 


 • Mindenkinek ajánlom ,aki nyugodt alvást és a fáradt test kipihenését választja életében!

      Csicsai Mártonné

 


 • Az áruház választéka kitűnő, a kapcsolattartó nagyon kedves és szakmailag nagyon jó, közösen kerestünk megoldásokat a felmerült kérdéseimre!

      Lepesi Zoltán László

 


 • Hónapokig nézegettem, olvasgattam különböző matracokról. De vissza-vissza húzott valami az önökéhez. Komoly derékfájással éldegélek,nem volt mindegy, milyet veszek. Örömmel mondhatom,hogy 20 év után szeretek az ágyamban aludni, sőt heverészni,ami nagy dolog,mert korábban ébredés után kivetett az ágy magából,a fájdalmas csontjaim, izületeim miatt. Meg vagyok elégedve magammal, hogy nemhiába gondolkodtam ennyit.Na és persze a Sleepy Luxus Silver Protect Orthopéd Memory Foam Vákum Matraccal! Minden derékfájós embernek csak ajánlani tudom!

      Marosvári Zoltánné

 


 • Eddigi legkényelmesebb matrac,amin valaha is aludtam.

      Kurucz Szilvia

 


 • Nem csak az Aldi jó, hanem a sleepy is!

      Udicska Tamás

 


 • kényelmes,nyugodt alvás...

      Lovas László

  


 

 • Jó szívvel ajánlom ismerőseimnek a matracot,mert nagyon kényelmes, és pihentető alvást biztosít.Azt kaptuk, amire vágytunk.Köszönjük!

      Horváth Dénesné

 


 • Amióta a matracot használom át tudom aludni az éjszakákat.

      Mészáros Melinda

 


 • Sok keresgélés után kértük az Önök javaslatát. Ezt ajánlották és ezt a matracot vásároltunk. Köszönjük! Ez a matrac mindenben az általunk kereset kényelmet biztosítja,teljesen megfelelő. Kényelmes fekvést, pihentető alvást biztosít. Mindenkinek ajánljuk!

      Boros Ferenc

 


 • Nagyon meg vagyok elégedve. Jó a deréknak hátnak.

      Kisss Dezső

 


 • Nagyon kényelmes ,megtartja a formáját,nem süpped be. Azoknak ajánlanám akik kemény de mégis kényelmes matracot szeretnének.

      Turóczi Árpádné

 


 • Matracon való alvást mivel csúcs kemény (ezt is rendeltem) szokni kell. eleinte minden csontom jóbban fájt de mostmár kezd a testem hozzá szokni és egy két helyen a fájdalom végleg elmult, ha ez így folytatódik akkor nagyon jó lesz !!!!!

      Koleszár Gyula

 


 

 • Tökéletes választás volt a sleepy silver matrac!Megszünt a reggeli hát es derék merevség!Alig várom az estét ,hogy lefeküdhessek,nagyon kényelmes!! már sokkal elöbb kellett volna beszerezni!Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

      Lukácsné Müller Márta

 


 • Nagyon kényelmes,jó hely van rajta,tartja az ember gerincét,de a memóriahabnak köszönhetően nagyon jó fekvést biztosít.Bátran ajánlom mindenkinek.És mégegyszer köszönöm a kedvességüket!

      Soósné Horváth Edina

 


 • Azt nyújtja a matrac, amit vártunk tőle. Biztosan ajánlani fogom!

      Süllei Zoltánné

 


 • Elején nehezen szoktuk meg a matracot,de 1 hét után már nagyon jó tapasztalatunk van róla.

      Fehér Tamás


 

 • Kényelmes, reggel könnyebb az ágyból felkelni.

      Molnár Zsoltné

 


 • tökéletes tartás a gerincnek

      Patonainé

 


 • Teljesen új érzés reggelente fájós derék nélkül ébredni!

      Dr Somogyi Gábor

 


 • Minden ami az előzetes termék ajánlásokban szerepel az mind megfelel a valóságnak.!Gyors pontos kiszállítás és a csomagolás sem el hanyagolható.! Mindennel meg vagyok elégedve. További üzleti sikereket kívánok.!

      Janeba Miklós

 


 • Nagyon orultem , hogy ezt a matraclot valasztotam hosszu keresgeles utan .Valoban kipihenten ebredek nem faj a derekam es a hatam

      Szitás Katalin

 


 • Nagyon kenyelmes es szuperjot alszom rajta nem faj a hatam

      Szikora Miklós

 


 • Ár - érték arány az egyik legjobb a jelenleg kereskedelmi forgalomba kerülő termékek közül! Azt kaptam, amit vártam!

      Schoblocher Alfréd

 


 

 • Meg nem régóta vagyok a hasznaloja de tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek aki nyugodtan kényelmesen szeretne aludni☺

      Rácz Györgyné

 


 • Két kiszakadt gerincsérvvel műtöttek, lebénult a lábam, azóta is állandóan fáj az egész hátam. Éjszaka is felébredtem a fájdalomra, ezen a matracon nem. Végig alszom az éjszakát.

      Bancsóné Kelemen Éva

 


 

 • Amilyen cėlból vásároltam, azt maximálisan betelhesítette. Alug vårom, hogy ujbôl ėjszaka legyen, mert nagyon jól kipihenem magam.

      Mező Árpádné

 


 

 • Maximálisan elégedett vagyok a tájékoztatással,a szállítással,de főleg a matracommal.Köszönöm!

      Borza Nándorné

 


 

 • Meg vagyok vele elégedve.Sokkal jobban alszom, és nem fáj reggel mindenem ébredés után. Amíg nem volt meg a matrac, addig nyaki fájdalmakkal ébredtem. Van 2 db nyaki porckorong sérvem.Mióta a matracon alszom a reggeli nyaki fájdalom megszűnt. Ajánlom másnak is.

      Hrubecs Kinga

 


 • Minden olyan embereknek ajánlanám a Sleepy matracot aki szenved gerénc problémákal !!nekem több éve sújos gerinc ferdülésem van már nagyon sok mindent ki probáltam és ez bevált Mindenkinek ajánlon nagyon jó !!Köszönöm !

      Tóth Sándorné

 


 • Nagyon jó rajta az alvás és helyre igazodik az egész gerincoszlopm. Kitűnően kitudom pihenni magam rajta.

      Bogár Jánosné

 

 


 • Nem vagyok lelkendező alkatú ember, az előző matracunk is magas minőségű termék volt, de ez a felépítésében is egy más kategória.Olyan minőséget képvisel, amit tiszta szívemből ajánlhatok mindenkinek!

      Kozó Péter


vissza a menühöz

 

Sleepy Ortopéd MATRACOK 2

Igazi vásárlók valós tapasztalatai:

Frissítve: 2016 június

Nem vagyok lelkendező alkatú ember, az előző matracunk is magas minőségű termék volt, de ez a felépítésében is egy más kategória.Olyan minőséget képvisel, amit tiszta szívemből ajánlhatok mindenkinek!

Kozó Péter, Szentgotthárd

Maximálisan elégedett vagyok a matraccal.A vártnál sokkal kényelmesebb a gerincsérveim nem fájnak így a nyugodt, fájdalom mentesek az éjszakáim,kipihenten ébredek.Nyugodt szívvel merem ajánlani azoknak akik hasonló problémával küzdenek de azoknak is akik kényelmes .pihentető, nyugodt alvásra vágynak.

Derecskei Jánosné, Folyás

Nagyon kellemes és kényelmes alvásban, fekvésben van részem, mióta Orthoped Sleepy -- ágyméretemre gyártott, kemény kivitelű -- matracot megvettem! Egy pillanatig sem éreztem kidobott pénznek az árát, ami egyébként nem volt kevés! Egy komoly derékfájás előzte meg a matracvételi döntést. Jó befektetés volt!

Zsiák Éva, Szabadkígyós

Mindenképpen csak ajánlani tudom, hogy mennyire JÓ rajta aludni, azt leírni nemlehet. Ezt érezni kell. Ezt nem reklámnak szánom, de ez a tapasztalatom. Ajánlom mindenkinek, elsőképpen azoknak, akiknek gerinc, vagy egyébb izületi fájdalmaik vannak. Reggelente jó ébredni és" nehézérzés elhagyni" a matracot, mert szívesen maradnék még rajta. Gratulálok a feltalálójának és természtetesen a termék ajánlójának és forgalmazójának !!!

Németh István, Mád

A matrac iszonyatosan jó,az ember ráfekszik és elalszik!(keresztben,fejtetőn,akárhogy;) Sokkal pihentebben ébredünk,nincs hátfájás..féltünk picit a keménységtől, mert nem tudtuk pontosan milyen,(webáruházban nem fekszel rá..) de teljesen jó, egy szavunk sincs. Ajánlom!;)

Porpáczi Miklós, Szombathely

Gyors megbizhato kiszolgálás, a matracnak köszönhetően nem ébredek mindenféle fajdalmakkal, alkalmazkodik a test alakjahoz. 

Sárzó Teréz, Veszprém

Teljes mértékben meg vagyok elégedve,bátran merem ajánlani.Kellemes rajta a pihenés,nem fáj rajta a derekam

Bova György, Kondoros

Nagyon megvagyok elégedve a termékkel,kényelmes megbízható alátámasztása,anyaga minősége kifogástalan ! Ajánlom mindenkinek,végre egy matrac,ami nem (süpped be,nem veszíti el formáját)

Tóth Imréné, Kartal


 

vissza a menühöz

 

 

matrac vélemények folytatás

 

A matrac tetszik, jó, még csak 1 éjszakát használtam ,így kevés a tapasztalatom, de remélem a jövőben sem fogok csalódni!! 

Kmetyo Istvánné Erzsébet, Tápiószentmárton

Minden olyan embereknek ajánlanám a Sleepy matracot aki szenved gerinc problémákkal !!nekem több éve súlyos gerinc ferdülésem van már nagyon sok mindent ki probáltam és ez bevált Mindenkinek ajánlon nagyon jó !!Köszönöm !

Tóth Sándorné, Komádi

Három hónap után, azt el tudom mondani, hogy sokkal jobban alszom, mint a régi rugós matracomon.   

Hoffmann Istvánné, Zalaszentgrót

Nyugodt alvást biztosít,nem ébredek derékfájdalommal,minden testhelyzetben tökéletes alátámasztás.Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is!      

Namessánszky László, Miskolc

Nagyon jó! Szinte azonnal megvolt a hatása,kipihenten kelek minden reggel!!  

Emesz János, Baracska

A nyugodt pihenés alapja.          

Bodó Lászlóné, Tiszavasvári

Puha, kényelmes,isteni finom rajta az alvás.       

Szépvölgyi Géza, Kisbágyon

Ajánlom mindenkinek a matracot,mivel nagyon praktikus.          

Nagy Donát, Nyíregyháza

Azoknak ajánlanám akiknek derék és hát problémájuk van. Továbbá a nagy súllyal rendelkezőknek ideális. Nekünk bevált. 

Kotormán Zsoltné, Hódmezővásárhely

Nagyon kényelmes, jó alvást biztosít idôs Édesanyám részére!  

Zágonyi Hajnalka, Vác

Jó szívvel ajánlanám, mert nagyon kényelmes, és pihentető alvás van rajta.        

Molnárné Inges Erika, Jászberény

Személyes tapasztalatom nincs, a kislányom használja a matracot, de első pectől kezdve nagyon szereti, semmiféle problémánk nem volt vele.  

Dr Ilyés Mónika, Debrecen

Férjemet csípőprotézissel mútötték, nagyon jó helye van rajta.

Németh Dénesné, Sopron

Anyagát tekintve és méretben is kényelmes, nem süppedős egy év használatot követően sem. A zippzárral lehúzható védőtextília a legjobb találmány, amit matrac-ügyben valaha valaki kitalált, könnyen és bármikor mosható - ezáltal frissen és tisztán tartható a matrac. Remek választás volt.

Román Éva, Tass

Gerincműtétek után is kiváló lehetőség, hogy a fájdalmakat kiküszöböljük!!!!!! Nem csalódtam!!!!

Lovasné Simon Ilona, Tápiógyörgye

A matrac nagyon jól használható kihúzható kanapén, mert eltünteti a mélyedést, így egyenletes felületet ad. A tartóssága is megfelelő. Az összehajtáshoz kell egy kis erőnlét, de jól tárolható a hosszú tapadószalaggal. Ha bárkinek olyan gondja van, hogy a tönkrement az ágyán a rugózat vagy a szivacs, jó szívvel ajánlom ezt a fajta matracot.

Palya János, Tura

Nagyon kényelmes, derékfájós vagyok, de mióta ezen a matracon alszom, pihenten ébredek. Az külön nagyon jó, hogy van nyári és téli oldala!

Besze Istvánné, Kiskunhalas

A matrac természetesen kiváló és bátran ajánlom minden érdeklődőnek, aki esetleg még hezitál a vásárlás kapcsán.            

Varga Lászlóné, Gyula

Kényelmes,azt nyújtja amire számítottunk és amit vártunk tőle.

Veres Tiborné, Sátoraljaújhely

Számomra nagyon pihentető alvást biztosít. Reggel, ébredés után megszűntek a fájdalmaim, éjszaka sem ébredek fel fájdalomra, amikor megfordulok, s ez a matrac használata előtt nem így volt.

Tőzsér Judit, Budapest

Kiváló nagyon kényelmes matrac.

Imre Zoltán

Nagyon jó, nagyon kényelmes, esztétikus, szép és az ortopéd matracon már kezd múlni a gerinc fájdalmam aminek nagyon örülök.

Paréj Tamás

Még nincs egy hete,hogy használom a megrendelt matracot,be kell vallanom azonban, hogy valójában csak abban bíztam,hogy egy kicsit kényelmesebb fekvést fog biztosítani.A kényelem mellett a legnagyobb áldása mégis az,hogy az éjszakákat /6 napja/ végigaludtam anélkül,hogy az elviselhetetlen fájdalom miatt fel kellett volna kelnem.

Imre

Azt kaptam, ami miatt ezt a terméket választottam. Pár nap használat után nagyon elégedett vagyok. Eddig nyugtalanul, rosszul aludtam, nagyon sokszor felébredtem éjjel, most pedig óra csörgésre kelek, kipihenten megyek dolgozni. A héten egyik éjjel villámlás-dörgés volt, amit nem is észleletem, olyan jól aludtam. Már ezért megérte. KÖSZÖNÖM!

Kiss Sarolta, Győr

 

vissza a menühöz

Én tapasztalatom nagyon jó, mert nekem már 8 éve meg van, de nagyon örülök, hogy tudtam akkor ilyet venni.. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek problémája van az ízületével.

Hegyi Sándor

 


-Nekem van, 3 éve járt le a 12 év garancia és mind a mai napig olyan mint 10 évvel ezelőtt. És az ára is nagyon jó a 300 ezres bóvlikhoz képest. Én is úgy 50 ezerért vettem 15 éve, de ha netalán tönkre megy akkor is ilyet fogok venni. Nekem a csípőm pedig úgy van össze csavarozva.

Lengyel Ágnes Budapest

 


-Karácsonyra leptük meg magunkat vele, az első éjszaka után könnyedén keltünk ki az ágyból! Előtte egy sokkal drágább matracon kinlodtunk 2 évig arra gondolva, hogy az állandó derék és hátfájás már a korunkkal jár...Már tudjuk, hogy ez korántsem így van! Nagyon hálásak vagyunk ezért a nagyszerű termékért, csak ajánlani tudom smile hangulatjel

Deák Attila, Dorog

 


-Megrendeltem és pénteken kaptam meg. Aznap mikor kibontjuk nem szabad ráfeküdni, csak 24 óra múlva . Már 2 éjszakát aludtam rajta. Nagyon pihentető. Így néz ki, mint a képen. Remélem nem okoz csalódást !

Németh Valaé, Vértesacsa


 

-Nekünk is van 3 db Nagyon derékfájossak vagyunk,és mióta rajta alszunk,nem kell gondolkodni hogy keljünk ki az ágyból reggel! Nekünk nagyon bevállt! 

Haller Annamari, Bpest

 


-A fajos derekamnak csakis az ilyen matrac a megfelelo! Tobb mint 10 eves, semmi baja!


 

-Mindenkinek ajálom egészség megörzése érdekében . én is használom 100%-osan megvagyok elégedve!!!

 

vissza a menühöz


 

Slee

 

 

Sleepy gyapjú termékek

Igazi vásárlók valós tapasztalatai:

Frissítve: 2017 július

 • Jo szivvel ajanlom a Sleepy gyapju termeket . Termeszetes erzes, ami semmivel nem hasonlithato ossze. Orulok. hogy aldozni tudtam erre a nagyszeru termekre. !

      Papp Anikó

 


 

 • Nagyban hozzájárul a nyugodt alváshoz.

       Vajda Tibor

 


 

 • Tökéletes nyugodt alvást biztosít nem izzadtsz jó meleg..

      Kántor Jánosné

 

 

 • Kellemes,nyugtató alvást biztosít,természetes érzés.

       Sulyokné Fedor Nóra

 

 

 • A gyapjú derékalj használata során nap mint nap érezni a kellemes,kiegyensúlyozott meleget, amit ez termék nyújt. Amint elnyújtózik rajta a használója, azonnal érni a jótékony, meleg, kellemesen megnyugtató hatást.

      Imre Mária

 

 

 • Kiváló termék. Amióta használom, éjszaka nem izzadok, nem ébredek föl erre. Nem csavarodik rám, nyugodtan alszom. Ez nem reklámszöveg, tényleg így gondolom.

      Dr Szalay Krisztina

 

 

 

 • Méretre elkészítették és azzal együtt itt volt a legolcsóbb. Örülök, hogy felfedeztem a Sleepyt.

      Puska Ágnes

 

 

 

 • Nem első alkalommal vásároljuk a családban ezt a fajta gyapjú terméket. Nagyon szeretjük és elégedett vagyunk vele. A párom utazáshoz is viszi magával a kedvenc párnáját.

      Kovács Andrea Zsuzsanna

 

 

 

 • Évek óta rossz alvó voltam ,fájnak a lábaim egy honapja fekszem a mágneses derék aljon és egyre jobbakat alszom ! Megszüntek az éjszakai felébredések ! Kipihentebben ébredek reggelente! Örülök hogy megvettem!

      Döme Sándorné

 

 

 

 • A bárány gyapjú takaróval nagyon elégedett vagyok , örülök hogy ezt a terméket választottam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek .

      Nagy Béláné

 

 

 

 • Mindenkinek ajánlom, a gyapjú termékek kellemes, pihentető alvást biztosítanak. Kipihenten ébredek, az egész napom jobban telik, nem vagyok fáradt, álmos.

      Tóthné Oravecz Edit

 

 

 

 • Két Sleepy gyapjútakaróm van, egy 200x200 cm-es és egy 200x220 cm-es. Mindkettővel nagyon elégedett vagyok, öröm a használatuk, és szépek is.

      Eppel Judit

 

 

 • Nagyonszeretem kiválo a minösége csak azt sajnálom hogy nem régeben vettem meg.

       Németh Imréné

 

 

 • Pár éve már vásárolt és bevállt terméket választottam újra. A család kedvence!

       Kardos Péterné

 

 

 • Tökéletes, meleg. Ajánlom mindenkinek!

       Tisoczkin Szabó Gabriella

 

 

 • Kellemes és egyenletes hőérzetet biztosít ,fájó ízületeimre nekem nagyon bevált.

       Nagy Istvánné

 

 

 • Nagyon jó minőségű a termék! Öröm benne aludni. Derékalj vásárlását is tervezzük.

       Selmeczi-Molnár Ágnes

 

 

 • Örülök,hogy ezt vettem, Finoman omlik a testemre és kellemes meleget tart. Nem izzadok benne,de mégis melegben alszom. Köszönöm.

       Becker Tivadar

 

 

 • Egyszerűen jó megérinteni ezt a kispárnát, ideálisak a méretei, odasimul az ember nyakához és vállához, nagyon jól esik vele a pihenés!

       Simon Ágnes

 

 

 

 • Nagyon kellemes érzést nyújt.Ilyen hidegben különösen.Amikor másik fajta paplannal takaróztam,éjjel többször felébredtem.A gyapjú takaró használata óta alig-alig ébredek fel éjszaka ,nyilván nem véletlenül.Kellemes meleg érzetet biztosít.

       Takácsné Dévai Katalin

 

 

 

 • Meg vagyok elégedve a gyapjú takaróval, mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.

       Molnár Mihályné

 

 

 

 • A legjobb, hogy pille könnyű, pihe-puha, meleg, végig alszom az éjszakát. Az ízületekre is jó hatással van, pihenten ébredek. Nagyon jó választás volt, nagyon szeretem!

      Forstner Zsuzsanna

 

 

 • jó minőségü termék, szép kidolgozással, valóban olyan érzés benne az alvás, ahogy irják!

       Bálizs Éva

 

  

 • Nagyon kellemes aludni alatta. Nincs melegem, de sose fázom.

       Miskiné Fölfházi Erzsébet

 


 • Kitűnően jól szellőzik, alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, nem lehet beleizzadni.

      Éliás Pálné

 

 


 

 • Kényelmes fekvést, pihentető alvást biztosít. Amióta használom, teljesen mértékben megszűnt a nyaki merevedés, elfekvés. Mindenben megfelel a termék leírással. Ajánlom mindenkinek!

       Boros Ferenc


vissza a menühöz


Egy érdekes videó a matrac tulajdonságáról :)

Kattintson a videó elindításához!
 

vissza a menühöz

 

 

Ügyfélszolgálattal-kiszállítással kapcsolatos visszajelzések

-Az ügyfélszolgálati munkatársuk segítőkész, nagyon kedves. A szállítással is elégedett vagyok.

 Matar Kata


-Gyors volt a megrendelés, a visszaigazolás, ahogyan igérték, értesitettek kiszállitás előtt, s utána telefonon is elérhető volt az ügyfélszolgálat, mert volt kérdésem.

Horváth Sarolta

 


-Az online megrendelést követően az ügyfélszolgálat tájékoztatott a rendelés teljesítését nyomon követve. A személyes kommunikáció éppen olyan magas színvonalú, mint a kapott termék minősége.
Maximálisan elégedett vagyok, biztosan vásárolok itt máskor is.

Enyedi M.

 


-Mindennel elégedett voltam, a megrendelés során.
A termék minőségével minden tökéletes.
A kiszállítás előtt értesítést kaptam. Az értesítésben írt időpontban megkaptam a kért árút.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

-Teljes mértékben meg vagyok elégedve a megrendelés utáni folyamatok gyorsaságával, az ügyfélszolgálat teljesítményével. Azonnal közölték , hogy a megrendelésem rögzítették, vissza tájékoztattak, sőt a termék elindításáról is információt kaptam, nagyon gyorsan meg is érkezett!
A termék , amit vásároltam Önöknél kifogástalan, kitűnő minőségű és remélem sokáig fogjuk tudni használni !

T. Viktor -A megrendelést követően a termék időben, sértetlenül megérkezett. A weboldalon leírtaknak teljes mértékben megfelelt.

M.L.


 

-Gyors intézkedés, időben való kiszállítás, nagyon kedves kolleganő.

Katona József, Tata

 


-A megrendelésemre gyorsan reagáltak , udvariasak voltak, egyértelmű volt minden,könnyen eligazodtam az ügymeneten .

Tiborné, DebrecenA kiszállítás pontos volt,ahogy igérték,telefonon egyeztettek velem,,az értesítés szerint zajlott az egész vásárlás , Önök is,és a Posta is azon volt,hogy elégedett legyek mindennel,.

És ez így is van, . Köszönet. További jó munkát,sikereket kivánok Önöknek .

Üdv Keresztes István


 

-Jó minőségű terméket kaptam jó áron,gyorsan. László Ferenc Urhida

 


-Rendkívül gyorsan megkaptam a megrendelt árút és telefonon is megkerestek a kiszállítás előtt.

Zsebők Lajos, Devecser -Nagyon meg voltam elégedve a bolttal, a rendelés leadása után gyors volt a kiszállítás is. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az üzletet.

Titkosné Lajos Erzsike, Tfalu


 

-Online rendelést követően 2 napon belül korrekt csomagolásban és formában megkaptam a kért terméket. Mindennek így kellene működni. Köszönöm, máskor is fogok rendelni önöktől, amennyiben a termékükiis olyan remek, mint a kiszállítás.

Sára


 

-Korrek tájékoztazást kaptam.
Az igényeimnek megfelelő terméket sikerült választanom.
A kért módosítást a megbeszélteknek megfelelően készítették el.
Kitűnő minőségű árut kaptam.
A kiírásnak megfelelő akciós áron.

Balatonvilágos, Ferenc


 -Korrekt, gyors, rugalmas ügyfélszolgálat. pontos, precíz kiszállítás.

Ibolya néni


 

-Ügyfélszolgálattal nem volt kommunikáció, így nem tudom értékelni.
A termék rendben megérkezett, nagyon kellemes, puha, meleg, semmiben nem különbözik az oldalukon látottól.
Ez egy jó vásárlás volt, nem bántam meg.

-A kiszállítás rendben volt, a termék miatt aggódtam, de felesleges volt. Derék ill vese melegítőt vásároltam és aggódtam, hogy elég hosszú lesz-e rajta a gumi. Termetes szép szál fiúknak vásároltam. Hálás vagyok, hogy gondoltak a testesebbekre is, tökéletesen átérte őket.

Lilla, PVörösvár


 -Nagyon meg vagyok elégedve a rendelt termékekkel, a későbbiekben is rendelni fogok a webáruházban. A matrac megfelelően kemény, nagyon jó érzés rajta feküdni.

-Minden megfelelőnek találtam, gyors, pontos szolgáltatás. Igaz, a termék próbája még ezután történik :)

Tóthfalusi Mihály, Vác 


-Nagyon segitőkész volt a hölgy az ügyfélszolgálatnál minden kérdésemre választ kaptam. Gyors kiszállitás az igért határidő előtt.

Valéria Szobról

 


-Az ügyfélszolgálatukat többször hívtam a felmerülő kérdéseimmel. Nagyon kellemes csalódás volt, mert nagyon készségesen, minden kérdésemre válaszolva, tanácsokkal láttak el, aminek köszönhetően sikerült döntenünk, és kiválasztanunk a matracot (matracokat). Előzetesen utána néztem minden alapanyagnak és lehetőségnek (bio, ortopéd, kókusz, rugós stb), milyen legyen a huzata, dupla vagy szimpla matrac legyen stb. Az Önök által kínált ortopéd matrac mellett döntöttünk, és mint azóta kiderült tökéletes választás volt. A matrac kíváló, remélem tartós is lesz! A kiszállítással is maximálisan meg voltam elégedve, gyors, pontos, kommunikatív. (Felhívtak mielőtt oda ért volna a kocsi, hogy megfelel-e az időpont!)

Tamás

 


-Ha röviden kellene véleményeznem:minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel megvagyok elégedve.

 


-Elég volt telefonon bejelentkeznem és rendelnem.
Interneten perceken belül jött a visszaigazolás, majd a számla adatokat tartalmazó levél.
A pénzt banki átutalással rendeztem.
Az utalás és a postára adás között több mint 2 nap telt el, amit soknak tartok.
Minden kedvezményt megkaptam.

Anna Fejes

 


-Első alkalommal vásároltam Önöktől. A megrendelésemet azonnal visszaigazolták, amely megnyugtató volt.
Nagyon jó, hogy a szállítással kapcsolatban minden eseményről tájékoztattak.
Így biztonságban éreztem a megrendelés folyamatát.

-Nagyra értékeltem,hogy perceken belül sms-ben visszaigazoltak.A rendelést e-mailben is jelezték ez is örvendetes.A kiszállítással is minden rendben volt.

Tamara

 


-Minden rendben volt, profi webáruház!

Ilus

.


vissza a menühöz

Webáruház készítés