Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Matrac típusa

GYEREK MATRAC

Válogasson gyermek matracaink közül!


7termék17
21

Sleepy - KIDS Hypoallergén Matrac NATUR Huzatban

Külső raktáron (3-6 munkanap)
Matrac típusa:
Gyerekmatrac
RRP: 95 200 Ft 
Ár: 74 899 Ft

Milyen egy jó gyermek matrac?

gyermek matracManapság hatalmas kínálat áll rendelkezésre a gyermek matracok terén is, azonban természetes, hogy a szülők a lehető legideálisabb terméket szeretnék kiválasztani, hiszen gyermekük komfortérzete mindennél fontosabb számukra. Bizonyos szempontok előtérbe helyezésével könnyedén meglelhetik azt a gyermek matracot a felnőttek, ami a kicsik számára a legjobbat nyújtja.

 

A gyermek matracoknak nagyjából egy az egyben ugyanazt kell tudniuk, mint a felnőttekének. A kicsik számára is fontos, hogy a matrac egyenletesen támassza alá a testüket mindenhol. Ha ez nem teljesül, a gyermek nemcsak nyűgös lesz a kényelmetlen fekhely miatt, hanem hosszú távon komoly ortopédiai problémákkal kell majd szembenéznie. Mindenképp olyan termék mellett tegye le a voksát vásárláskor, aminek a leírásában szerepel, hogy a gerincferdülés és az egyéb ortopédiai problémák elkerülhetőek a használatával.

 

Egy jó gyermek matrac nemcsak a kicsi egészséges fizikai fejlődését segíti elő, hanem folyamatosan biztosítja a higiénikus körülményeket a pihenéshez. A picik bizonyos helyzetekben sokat verejtékeznek, gyakrabban betegek, illetve kisebb vagy nagyobb balesetek történnek, ezek pedig mind-mind meglátszanak a matracok felületein. A nyomokkal úgy lehet felvenni a harcot, ha a termék lehúzható huzattal rendelkezik, amit egyszerűen és könnyedén ki lehet mosni. Így bármi is történjen, könnyedén el lehet távolítani annak foltjait, így semmi sem szabhat határt annak, hogy a gyermek tiszta körülmények között hunyhassa le a szemét.

Végül, de nem utolsó sorban egy jó gyermek matrac antiallergén tulajdonságokkal bír, továbbá anyaga nem okoz irritációt a kicsik számára.

 

Választékunkban csakis ilyen tulajdonságokkal bíró termékekkel találkozhat, ennek köszönhetően nem kell tovább kutatnia az ideális gyermek matracért, ugyanis nálunk meglelheti! Kínálatunkban a legkorszerűbb követelményeknek megfelelő termékeket találhatja meg a kategórián belül, ennek köszönhetően minőségi körülményeket biztosíthat gyermekének a pihenéshez, alváshoz. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Mire figyeljen gyermek matrac vásárláskor?

Mire figyeljen gyermek matrac vásárláskor?A nyugodt alvás nemcsak a felnőttek számára elengedhetetlen, hanem a gyerekek esetében is, akiknél még nagyobb jelentőséggel bír a fekhely kialakítása. Egy fejlődő szervezetnek valódi komfortra van szüksége, ezt pedig csakis egy megfelelő fekvőfelületű gyermek matrac képes biztosítani. Ha bizonyos tényezőket szem előtt tart a választásnál, nemcsak odafigyelhet gyermeke egészségére, hanem a nyugodt alvást is biztosíthatja számára.

 

A gyermek matracok kiválasztásának kritériumai nagyjából megegyeznek a felnőtt matracok beszerzési feltételeivel. Ez azt jelenti, hogy a gyermek matracok esetében is fontos, hogy a megvásárolni kívánt termék minden pontja egyenletesen támassza alá a kicsi testét, elosztatva így a felületen a különböző testrészek különbségeiből adódó nyomáspontokat. Ha nem ilyen terméket választ, úgy előbb vagy utóbb a kicsi nemcsak kialvatlan lesz, hanem olyan fizikai fájdalmak is fogják kínozni, amik a mindennapi kiegyensúlyozottság érzését befolyásolhatják, továbbá gerincferdüléshez, egyéb ortopédiai betegségek kialakulásához is hozzájárulhat.

 

A fekvőfelületen túl, a gyermek matrac mérete is meghatározó vásárláskor. A kisbabák nagyon hamar kinövik a kiságyukat, ezért a szülőknek ezután már olyan megoldásban kell gondolkodniuk, ami hosszú távon fogja szolgálni gyermekük kényelmét. Ez anyagilag is kedvezőbb helyzetet teremt, így, ha éppen aktuális a gyermek matrac csere, ezt a fontos tényezőt vegye figyelembe.

 

Érdemes olyan gyermek matracot választania, aminek a huzata mosható, így mindig higiénikus körülmények között pihenhet a kicsi, továbbá azt se hagyja figyelmen kívül, hogy az anyag, ami borítja a matracot, légáteresztő legyen, ugyanis e tulajdonság a nyugodt alváshoz járul hozzá.

 

Gondoskodjon Ön is gyermeke kényelméről! Amennyiben további kérdései lennének a gyermek matrac vásárlása előtt vagy termékeinkkel kapcsolatban érdeklődne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, szívesen segítünk!