Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (16 vélemény)
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ambruzs István
2021.01.29
Kedves Gabriela! Nagyon jó a matrc és örülünk hogy meg rendeltük mindenkinek csak ajánlani tudom. Az elején kicsit szokatlan volt de nagyon kényelmes. Köszönjük a segitséget és hogy ilyen matracunk van.Üdvözlettel István
László Éva
2021.01.25
Nekem nagyon bejön! Már az első éjszaka jól éreztem magam rajta! Valószínűleg a kitalálója sokat agyalt azon, hogy hogy tudja megoldani a merevség megtartása mellett a kényelmi funkciót. Ezért lett a szendvics szerkezet. Alacsony hőmérsékletű szobában van, nem éreztem, hogy hűvös, vagy elveszi a meleget a testemtől. Szóval nálam 10 a 10-es a skálán! Nem mondanám olcsónak, de ár érték arányban jó.
B. Hajni
2021.01.18
A matrac nagyon kényelmes. Rövid időn belül megtörtént a szállítás. A futár kedves és pontos volt.
Henkey Réka
2021.01.18
Nagyon kellemes, kényelmes, minden elképzelésünknek megfelel. A kérdőív honlapjukon hatékony, és megkönnyíti a választást, hogy melyik illik hozzánk a legjobban. És valóban, a legmegfelelőbb számunkra. A kiszállítás gyors volt, és nagyon kedves volt az úr, aki hozta őket, és oda vitte, ahova kértük, nem a kapuban tette le.:) A matracokon nagyon pihentetően alszunk, férjemnek nem fájdul meg a dereka reggelre, nem ébredünk fel többször éjjel a matrac miatt. Ár érték arányban teljen megfelelő, reméljük, hogy az állapotát megőrzik a matracok egy jó 5-6 évig is akár,! Minőségi termék, szeretjük nagyon!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza