Ingyenes szállítás 70.000 Ft felett!

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (42 vélemény)
(42)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Pozitív értékelés
2017.07.20
Nagyon kényelmes a matrac a derékalj is nagyon szuper. A gyapjú franciatakarót az előzőekhez viszonyítva elég nehéznek találom.
Tóth Sándorné
2016.06.14
Minden olyan embereknek ajánlanám a Sleepy matracot aki szenved gerinc problémákkal !!nekem több éve súlyos gerinc ferdülésem van már nagyon sok mindent ki probáltam és ez bevált Mindenkinek ajánlon nagyon jó !!Köszönöm !
Németh István
2016.06.14
Mindenképpen csak ajánlani tudom, hogy mennyire JÓ rajta aludni, azt leírni nemlehet. Ezt érezni kell. Ezt nem reklámnak szánom, de ez a tapasztalatom. Ajánlom mindenkinek, elsőképpen azoknak, akiknek gerinc, vagy egyébb izületi fájdalmaik vannak. Reggelente jó ébredni és" nehézérzés elhagyni" a matracot, mert szívesen maradnék még rajta. Gratulálok a feltalálójának és természtetesen a termék ajánlójának és forgalmazójának !!!
Derecskei Jánosné
2016.06.14
Maximálisan elégedett vagyok a matraccal.A vártnál sokkal kényelmesebb a gerincsérveim nem fájnak így a nyugodt, fájdalom mentesek az éjszakáim,kipihenten ébredek.Nyugodt szívvel merem ajánlani azoknak akik hasonló problémával küzdenek de azoknak is akik kényelmes .pihentető, nyugodt alvásra vágynak.
István
2014.11.24
A termék vastagsága volt az alapvető szempont. A leirás részletei pedig ennek a matracnak a megvásárlására ösztönöztek. /memória hab, levehető mosható huzat, ezüst szál, stb. /Az én lehetőségeimhez képest ez a matrac a drágább kategóriába tartozik. Meggyőző volt viszont a 10 év garancia. A matrac egyébként nagyon kényelmes, és tényleg pihentető rajta az alvás
2014.11.24
Egy ismerősöm ajánlotta ezt a terméket és ezt a Vitaltrade webáruházat is. Hátfájásomra, rendszeresen kiújuló lumbágóra kerestem valami megoldást
Szerencsére nem kellet csalódnom, a matrac beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Tökéletes minden szempontból, teljesen helyrerakja a gerincet és nyugodt pihentető alvást biztosít! Azóta a lumbágóm sem újult ki. Köszönöm!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza