Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

ÁGYRÁCSOK

5termék15
21

SLEEPY MASÍV ROLO ágyrács

Raktáron (1-3 munkanap)
RRP: 50 318 Ft 
Ár: 39 595 Ft
22

SLEEPY MASSZÍV TARTÓKERETES ágyrács

Külső raktáron (3-6 munkanap)
RRP: 65 168 Ft 
Ár: 51 035 Ft

Ágykeretek, és amit tudni érdemes róluk

ágykeretVajon mennyi időt töltünk alvással? Azt persze tudjuk, hogy egy adott napon mennyit aludtunk, de összesítve az időket meglepő adatok tárulnak a szemünk elé. Kutatók kiszámolták, hogy egy átlagos ember élete során nagyjából huszonhárom-huszonöt évet tölt el alvással – leginkább a saját hálószobájában. Ez a megdöbbentő évszám több, mint a duplája annak az időnek, amit munkával töltünk, éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között, milyen ágyban alszunk, és ebben a matracokon túl az ágykereteknek is fontos szerepe van!

A divat az ágykeretekre is hatással van; már nem csak a klasszikusnak számító egyszerű kivitelek között válogathatunk, sorra jelennek meg az érdekességek is, például a hullámos, vagy kör alakú, műbőrrel bevont darabok. Ágykeretek készülhetnek kovácsoltvasból, vagy tömör fából, ami az egyik legelterjedtebb megoldás időtállósága, stabilitása és esztétikus, természetközeli színvilága miatt. Ágykereteket vásárolhatunk beépített ágyráccsal is, ám az esetek túlnyomó többségében anélkül árulják őket. Fontos a megfelelőt választanunk, hiszen ez lesz felelős a terhelés megfelelő elosztásáért, a matracunk stabil alátámasztásáért és megfelelő szellőzéséért is.

Az ágykeret kiválasztásakor figyelembe kell vennünk a kényelmi szempontokon túl az optimális helykihasználást is, emellett fontos tudnunk, hogy amíg a kárpitozott ágyak esetében a fekvőfelület mérete alig tér el az ágyétól, ez merőben másképpen van a hagyományos ágyaknál, ahol az ágykeret és a matrac, vagy matracok külön vannak. Amikor új ágyat választunk magunknak, kényelmi szempontból mindig a fekvőfelület méretét vegyük figyelembe, hiszen ekkora hely fog a rendelkezésünkre állni; és praktikussági szempontból pedig az ágy méretét, hogy tökéletesen elférjen a hálószobánkban, hiszen a két adat között több centiméter különbség is lehet!

Ha Ön is úgy döntött, hogy lecseréli a régi ágyát, válogasson ágykereteink között, ha pedig kérdése akadt, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!