Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Óvatosan a matraccal, ha gerincferdülése van!

A gerincferdülés gyakorlatilag népbetegségnek számít, rengeteg embert érint Magyarországon, érdekes módon elsősorban nőket. Normál esetben szemből nézve a gerinc vonalának egyenesnek kellene lennie...

Betegség tünetei is lehetnek a rémálmok

Időnként mindannyian találkozunk rémálmokkal. Ezek az álmok nem szívesen látott vendégek, hiszen kellemetlen érzéseket keltenek bennünk, és az alvást is többször megszakíthatják...

Tényleg van az álmoknak jelentése?

Az álmok titkos világa régóta érdekli az embereket, évezredek óta próbáljuk megfejteni, mit jelent, amit alvás közben látunk, jelent-e egyáltalán valamit. A legjobb bizonyítékai ennek az álmoskönyvek...

Kreatív trükkök a jobb alváshoz

Te is nehezen tudsz esténként elaludni? Ha már kipróbáltál minden szokásos módszert és még mindig van gondod az elalvással, talán itt az ideje, hogy kipróbálj valami kevésbé hagyományos trükköt.

Tényleg jobban alszunk az alkoholtól?

Az alvásproblémákat az ember általában különböző házi praktikákkal próbálja kezelni, mielőtt eljut arra a pontra, hogy orvoshoz forduljon. Igyekszünk ideálissá tenni az alvási körülményeket...

Miért van annyi baj a babák alvásával?

Sok szülő panaszkodik a kisbabája alvásával kapcsolatban. Képtelenség elaltatni, csak kézben alszik, ha lerakom, felébred, túl sokszor kel éjszaka, felcseréli a nappalt az éjszakával, felébred éjjel, és nem alszik vissza. 

A VILÁG LEGHOSSZABB MOZIFILMJEI – ÉS A MATRACOK, AMIK BÍRJÁK A STRAPÁT

A világ beszűkült az ember körül az utóbbi időkben. Az elmúlt egy év megtanított minket arra, hogyan találjuk fel magunkat akkor is, ha a mozgásterünk határa a lakás négy fala. Ha az ókorban lennénk, mi nagy bajban lennénk, mit kéne csinálnunk, mert köztudva levén: az ókorban nem nagyon volt még internet meg Netflix. Ma viszont el vagyunk látva filmekkel és streamingekkel.

Olyan vizuális jeleneteket láthatunk otthon a TV képernyőjén, amilyeneket mondjuk 10 éve a moziban sem láthattunk volna. És számos előnye is van az otthon-mozinak: a hosszú filmeknél például nem kell keresztbe tett lábbal visszatartanod, hogy ne maradj le a film egyetlen másodpercéről sem. Továbbá nem drága a rágcsa. Cikkünkben összeszedtük a világ leghosszab filmjeit, és elmondjuk, hogy ezekhez a filmekhez mely matracaink passzolnak, amelyek mind kényelem, mind strapabírás szempontjából állni fogják a sarat. Sarasan azért ne ülj rájuk. Itt a túlélőcsomag:

Súlyos következményei is lehetnek az alváshiánynak

Az alváshiánynak a többség nem tulajdonít túl nagy jelentőséget, leginkább azért, mert azt gondoljuk, maximum egy kicsit fáradtak leszünk, túléljük. Az igazság azonban az, hogy hosszabb távon lehet, hogy mégsem éljük túl. Ha ugyanis rendszeresen túl keveset alszunk (napi 6 óránál kevesebbet, esetleg gyakran ébredünk), nagymértékben megnövekedik olyan egészségügyi problémák kockázata, amik akár halálos kimenetelűek is lehetnek. Igen, mindez csak azért, mert keveset alszunk

 

Szabj keretet a kényelmednek: a matracvásárlás dilemmái

Nem mondunk újat, ha azt mondjuk, a pihenésbe belejátszik az is, milyen matracon fekszel: ha az idomul a test vonalaihoz, akkor nagyobb eséllyel alszol jót, mintha kőből lenne.
Arra szeretnénk ösztönözni, hogy az első verziót válaszd: a matracvásárlás azonban nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják.


Sok szempontot figyelembe kell venni! Adunk néhány tanácsot, mi alapján válassz matracot – akár webshopunkról is.

Magyarországon az alvásproblémák igen elterjedtek, nagyjából a lakosság felét érintik.

Ami érdekes, hogy kétszer annyi nő küzd különböző gondokkal az alvás terén, mint férfi – valamiért a nőknek nehezebben megy a nyugodt, pihentető alvás elérése. De vajon mi az oka annak, hogy a nők és a férfiak ebből a szempontból is ennyire eltérőek?

A matrac, akárcsak minden használati eszköz, amit a mindennapok során használsz valamire, koszolódik. Ezt a természetes folyamatot ha akarnád sem tudnád megszüntetni, ám a matracod élettartamát sokkal növelheted, ha rendszeresen karbantartod és tisztítod. Mi a legjobb módja ennek és hogyan tudod a matracodat házilag kitisztítani?

2020.11.24 15:20

A minőségi alvás a mai modern, rohanó világban egyre nehezebb. Te is gyakran forgolódsz az ágyban elalvás előtt? Hosszú percekig csak a plafont bámulod és az órát nézed, közben pedig azon idegeskedsz, hogy már csak pár óra van vissza reggelig? Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül, de azt is jó, ha tudod, hogy vannak olyan egyszerű praktikák, amelyek alkalmazása segít az elalvásban.

Elég volt a nyugtalan alvásból, a reggeli ébredés utáni fájdalmakból, a megoldás előtted áll! Ez pedig nem más, mint a habrugós matrac, amelyen éjszaka a fellegekben érezheted magad, reggel pedig kipihenten és mosolyogva ébredhetsz.

vákuum matrac

Tudtad, hogy a vákuum matrac valójában nem is egy matrac? Egyáltalán van bármi köze a matracokhoz? Miért hívjuk így, ha nem állnak egymással rokonságban, hogyan kapcsolódik a matraciparhoz? Mikor és miért használjuk? Figyelj! Most lerántjuk a leplet a vákuum matrac mítoszáról! 

a legjobb alvópózok hátfájásra

A kellemetlen hátfájásnak több oka is lehet. A már meglévő egészségügyi problémák mellett hátfájást okozhat a túl sok ülés vagy állás, a helytelen „ágyból kikelés”, a megerőltető edzés, a kényelmetlen matracválasztás és az alvópóz. A jó hír az, hogy szerencsés esetben ezekre van megoldás, melyek közül a legkézenfekvőbb az alvási helyzeted megváltoztatása. Melyek a legjobb alvópózok hátfájásra?

kemény vagy puha matrac

A jó matrac a nyugodt és zavartalan alvás alapja, ezért különösen fontos, hogy a választott fekhelyed milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Miután életed harmadát ágyban töltöd, a matracod minősége és az ebből adódó „mellékhatások” befolyásolják a tested működését, így pedig egészségedet. Mire figyelj és melyiket válaszd, ha el szeretnéd kerülni a gerinc-, a hát-, és a derékfájdalmat, valamint a fáradt és stresszes napokat? A kemény vagy a puha matrac a jobb?

5 tévhit a kemény matracrólA kemény matrac egészségesebb, tartósabb, és stabilabb, mint a puha, ráadásul a legjobb megoldás gerincfájdalomra. Csak néhány azok közül a széles körben elterjedt tévhitek közül, amelyek Téged is félrevezethetnek, ha éppen matracvásárláson gondolkozol. Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Íme 5 tévhit a kemény matracról.

A kemény matracról az a hír járja, hogy sokkal egészségesebb, mint a puha társa. Egy kemény matracon jobbakat lehet aludni, kényelmesebb, és jót tesz a gerincnek, ezért ha gerincproblémával küzdesz, akkor ez a tökéletes megoldás. Vajon ez tényleg így van? Valóban ez a legjobb módszer a fájdalmak megszüntetésére? Ebben a cikkben a kemény matrac előnyeit és hátrányait, a vele kapcsolatos tévhiteket ismerheted meg.

7 tipp matracvásárláshoz

Egész életed során megközelítőleg 26 évet töltesz alvással. Ráadásul ehhez a már amúgy is tetemes mennyiséghez hozzáadódik még 7 év, amely során megpróbálod magad álomba ringatni. Egy gyors fejszámolás után könnyen kiszámolhatod, hogy ez összesen 33 év, amit Te is az ágyban fekve töltesz. Ugye ez elég indok arra, hogy befektess egy tökéletes matracba? De még mielőtt megvennéd az elsőt, ami szembejön Veled, érdemes néhány fontos szempontot megismerned! Mire figyelj matracvásárlásnál?

A hát- és derékfájdalomnak számos oka lehet, melyeket sok esetben csak speciális orvosi kezelés útján lehet megszüntetni. De még mielőtt fejvesztve szaladnál az orvoshoz, van itt még valami, ami hasonló tüneteket okoz nap, mint nap. Ez pedig a matrac, amely hosszú távon bizonyos tulajdonságai miatt kellemetlen és állandó fájdalmas érzést válthat ki. Melyek ezek a jellemzők? Miért alakul ki a fájdalom? Hogyan előzhető meg és kezelhető? Milyen matracot válassz derékfájásra? Cikkünkben utánajártunk a válaszoknak!

2020.09.13 18:05

mire jó a fedőmatracNeked is alvási problémáid vannak éjszakánként? Sokszor ébredsz végtagzsibbadásra és kellemetlen, nyomó érzésre? Túl keménynek vagy túl puhának érzed a jelenlegi matracodat? Akkor itt az ideje egy gyors és hatékony megoldás után nézni, amivel megszüntetheted a fenti tényezőket és ismét mély, pihentető alvásban részesülhetsz! Mire jó a fedőmatrac és hogyan lehet a segítségedre?

Matrac gerincfájdalomraHa hátfájással ébredsz reggelente, tudd, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával. Kérdezz csak körbe az ismerőseid között, biztosan találsz olyat, aki hasonló panaszokat tapasztal a mindennapok során. A hát- és gerincfájdalomnak számos okozója lehet. Gyakran hajlamosak vagyunk a legrosszabb dologra gondolni, pedig elképzelhető, hogy az okokat a hálószobában kell keresni. Te gondoltál már arra, hogy a matracodban van a hiba?

hogyan válasszak matracot

Elgémberedett végtagok, fájdalmas derék, sajgó hát. Te is hasonló érzéssel ébredsz reggelente? Nem csoda, ha alig bírsz kikelni ilyenkor az ágyból. Vagy mégis? Inkább úgy érzed, hogy azonnal kiugranál belőle és vissza se feküdnél, csak hogy ne kelljen megint egy álmatlan éjszakát eltöltened benne? Megértjük! A probléma okát sokszor a hálószobádban, az ágyad környékén kell keresned, mert nagy esély van rá, hogy a fenti tünetek kialakulásában a matracod a ludas! Ha tehát új matrac után néznél, akkor a matracválasztó kisokossal könnyedén megtalálhatod az igényeidnek megfelelőt. A „Hogyan válasszak matracot?” sorozatunkban minden hasznos információt megtalálsz!

hogyan válasszak matracotReggelente hát- és gerincfájdalommal ébredsz? Esetleg zsibbad a karod vagy nyomásra fáj a derekad? Egész éjjel forgolódtál a kényelmetlenség miatt és alig bírod nyitva tartani a szemed? A matracod már több, mint 10 éves és itt-ott elfeküdted, ráadásul már külső sérülések is látszanak rajta a sok éves igénybevételtől? Akkor ideje fontolóra venned, hogy beruházz egy új és kényelmes darabra! A matracválasztó kisokossal szeretnénk Neked segítséget nyújtani a „Hogyan válasszak matracot?” kérdéskörben.

A zöld és a természetes alapanyagokból készült termékek egyre nagyobb teret hódítva már a matrac iparban is megjelentek, melynek következtében a kókuszmatrac egyre nagyobb népszerűségnek örvend. De vajon tisztában vagyunk-e a kókuszmatrac minden előnyös és káros tulajdonságával vagy csak azért vesszük, mert jól hangzik a „bio” jelző? Miért jobb az ortopéd vákuum matrac a kókuszmatracnál? Melyiket válaszd? Ha matracvásárlás előtt állsz, akkor ez az összehasonlítás éppen kapóra jöhet Neked is!

 

Az ortopéd matrac legfőbb tulajdonsága, hogy kényelmes és jó rajta aludni. Ez azonban egy teljesen szubjektív érzés, hiszen amíg Neked a puha, már-már süppedős jelenti a kényelmet, addig a másik embernek a keményebb a komfortos. Egy körültekintően megválasztott ortopéd matracon élvezet aludni és heverészni, hiszen nem okoz nyak-, hát-, csípő- vagy vállfájást. Milyen egy tökéletes ortopéd matrac? Mire alkalmas, mikor és miért válaszd ezt, ha éppen matracot vásárolsz? Lássuk a válaszokat!

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy fáradtan, kialvatlanul, fájó végtagokkal vagy sajgó háttal ébredt. Ez nagyon kellemetlen, hiszen rányomja a bélyegét az egész napra, a közérzetre, a munkahelyi teljesítményre, illetve az otthoni feladatok ellátásra is. Ennek az az ellenszere, hogy olyan környezetet alakítunk ki a pihenéshez, ahol minden a kényelemről és a lazításról szól. Kiemelt figyelmet érdemes fordítani például a matrac beszerzésére, mert a pihentető alvás egy jól kiválasztott fekhellyel kezdődik. Garantáltan jó választásnak bizonyul az általunk kínált luxus matrac, ami nem ismer kompromisszumot a kényelem terén! 

Matrac webshopunkban első a kényelem!

Bizonyára mindenki tisztában van vele, hogy mennyire fontos, hogy megfelelően kipihenjük magunkat. Ebben az egyik leglényegesebb tényező a kényelem, hiszen, ha nem kényelmesen fekszünk, az megkeserítheti az egész alvást és könnyen lehet, hogy reggel fájós háttal, nyakkal ébredünk. Ezért érdemes jól megfontolni, hogy milyen matracot vásárolunk, hiszen nem lehet egyik termékre sem azt mondani, hogy a legjobb. Matrac webshopunk azonban olyan széles választékkal áll a vásárlók rendelkezésére, hogy biztosan Te is megtaláld a számodra ideális fekhelyet. 

Akupresszúrás matraccal a jó közérzetért

Nagyon sokan küzdenek különféle egészségügyi problémákkal, amelyek megkeserítik a mindennapjaikat. A mozgásszegény életmód például sok embernél okoz váll- és hátfájdalmakat, de rengetegen panaszkodnak mozgásszervi fájdalomra, illetve a sok stressz is nagyon rossz hatással van a szervezetre. Természetesen, ha a panaszok tartósan fennállnak, mindenképp érdemes orvoshoz fordulni, azonban sokat javíthat az állapoton egy akupresszúrás matrac beszerezése is. 

Mi van akkor, ha túl sokat alszunk?

Nagyon sokat lehet hallani arról, hogy a krónikus alváshiány mennyire rosszat tesz a szervezetünknek, és az öregedést is gyorsítja. Éppen ezért rengetegszer látjuk kihangsúlyozva, hogy fontos, hogy mindig eleget aludjunk, és legfeljebb csak néha-néha fordulhat elő, hogy kevesebb időt töltünk az ágyunkban az ajánlottnál. 

De mi van akkor, ha éppen a fordítottja a probléma, vagyis ha valaki túl sokat alszik? Egyáltalán lehet túl sokat aludni?

Memory matracok a varázslatos kényelemért

Az, hogy mennyire tudjuk magunkat kipihenni, az egész életünkre hatással van. Egyrészt az immunrendszer megfelelő működéséhez is szüksége van a szervezetnek a pihentető alvásra, másrészt viszont egy fáradt embernek rossz a közérzete, ezáltal romlik a munkateljesítménye és nem tudja tökéletesen ellátni a feladatait. Ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a fekhely kiválasztására, legyen az egy kárpitozott franciaágy vagy egy ágykeret matraccal. Maga a fekvőfelület játssza ugyanis a legnagyobb szerepet a kényelemben, ezért ennek kiválasztását nem szabad elkapkodni. Nézzük, milyen előnyei vannak a memory matracoknak!

2020.03.10 10:06
Pihenj ortopéd matracon!

Aludni minden nap fontos ahhoz, hogy az életünket kiegyensúlyozottan, egészségesen és energikusan tudjuk folytatni. Ha nem tudjuk megadni a szervezetünknek a napi 8 óra valóban pihentető alvást, az hosszú távon katasztrofális következményekkel jár, és ezt senki sem szeretné.

Matracból sem mindegy, milyet választ!

A minőségi alváshoz meg kell teremtenünk bizonyos körülményeket, számos olyan praktika létezik, amivel ezt biztosítani tudjuk. Csendes, elektronikai eszközöktől mentes környezet, tudatos táplálkozás, nyugtató tevékenységek. De az sem mindegy, hogy magát az alvást milyen matracon visszük véghez nap, mint nap.

Az ortopéd matracról röviden

Nem tud aludni éjszakánként? Állandóan forgolódik, nem alszik igazán mélyen, reggel pedig kimerülten ébred? Gyakran gyötri nyakfájás, rendszeresen elfekszi a hátát, görcsös izmokkal ébred? A minőségi alváshoz többféle feltételnek is teljesülnie kell, de egy színvonalas matrac egészen biztosan az első helyek egyikén szerepel!

Miért érdemes ortopéd matracot vásárolni?

Aludni mindannyian szoktunk, de nem egyforma az emberek alvásminősége. Nem vagyunk egyformák, ez tény, viszont mindannyian képesek vagyunk befolyásolni azokat a körülményeket, amik hatással vannak arra, hogyan érezzük magunkat ébredés után. A csend, a világítás, a szagok, és a fekhelyünk milyensége is mind ide tartozik.

Ön hogyan érzi magát az ágyában? Elégedett a matracával? A matracok egy speciális fajtája, az ortopéd matrac egyike azoknak a derékaljaknak, amiket a tökéletes alvás élményéhez terveztek.

Legyen az alvás valóban pihentető, válassza ehhez az ortopéd matracokat!

A reggeli ébredés nagyon sok embernek igazi kínszenvedést jelent. Ők gyakran érzik úgy, hogy olyan, mintha egész éjjel egy percet nem pihentek volna, ezért nagyon nehéz a nap további részében százszázalékot nyújtaniuk. Egyesek megelégelik ezt az állapotot, ezért szeretnének valamilyen megoldást találni a problémájukra. Sokan az egészségükre gyanakodnak, azonban az esetek többségében a kialvatlanságért nem ez felelős, hanem az ágy fekvőfelülete. Ha nincsen megfelelően alátámasztva a test, nagyon kényelmetlen feküdni, ez pedig az éjszakára is hatással van, ezért érdemes az egészséges, pihentető alvás érdekében váltani, és megfelelő fekvőfelület választani. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ajánljuk figyelmébe az ortopéd matracokat!

Még több szempont a matracvásárláshoz!

A fekhelyünket legalább olyan nagy gonddal ajánlatos megválasztanunk, mint például az ismerőseinket, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen társaságban töltünk el órákat, napokat, mert nagy hatással van ránk, a hangulatunkra és a közérzetünkre egyaránt. Ha egy rosszul megválasztott matrac társaságában kell töltenünk az alvásra, pihenésre szánt időt, rossz szájízzel, nyűgösen, rosszkedvűen ébredünk. Így senkinek sincs kedve belevágni egy napba, ami nem is csoda, hiszen kimaradt egy fontos részlet: a pihentető alvás.

Matrac kisokos: Milyet válasszunk?

Manapság óriási a kínálat a matracokból, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, azonban a vásárlás nem mindenkinek olyan egyszerű. Sokan tanácstalanok, hogy a választékból melyik termék mellett tegyék le a voksukat. Ez a nehézség legfőképp azokat a vevőket érinti, akik először vásárolnak matracot. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és nem tud dönteni, segítünk, hogy el tudjon igazodni a választékban, és azt a terméket válassza ki, ami a legmegfelelőbb az igényeinek! 

Matrac webáruházunk a pihentető alvás szolgálatában áll

Bizonyára mindenki ébredt már úgy, hogy fájt a nyaka, a válla vagy a háta. Ez sajnos előfordul, azonban ha megfelelő körülményeket biztosítunk az alváshoz, akkor sokat tehetünk a megelőzés érdekében.

Készüljön a télre merino gyapjú ágyneművel!

A téli hideget senki sem szereti, hiszen megvan az a borzasztó tulajdonsága, hogy nem hagyja aludni az embert, a kellemetlen érzés újra meg újra felébreszt. Szerencsére a téli mínuszokra többféleképpen is fel lehet készülni, például be lehet szerezni egy vadonatúj merino gyapjú ágyneműt!

A gyapjú garnitúrák tulajdonságai Önt is álomba ringatják!

Az ágykeret minőségi, formatervezett és strapabíró, a matracon kényelmes fekvés esik, a hálószoba csendes és otthonos? Minden adott a jó alváshoz, de mégsem jön álom a szemére? Gyakran felébred éjszaka, nem érzi magát reggelente kipihentnek, és nem tudja mi hiányzik ahhoz, hogy végre igazán jót aludhasson?

A gyapjútakaró előnyeiről

Közeleg a tél, bármennyire is jó még az idő. A nyárnak vége, és ugyan az ősz még a langyos éjszakákról szól, de hamarosan szükség lesz olyan takaróra, ami alatt egész biztosan nem fázunk. Sokféle paplan közül választhat az, aki mostanában szeretné beszerezni a téli takaróját, ám a hagyományos, nem műanyag paplanok és takarók közül kiemelkedik a gyapjútakaró, mert számos előnnyel rendelkezik a többivel szemben.

Miért érdemes gyapjú párnát használni a hagyományos toll, illetve szivacs helyett?

Ha valakinek azt mondjuk, válasszon magának párnát éjszakára, valószínűleg tollal töltöttet fog kérni, de a szivacspárnák is népszerűek mostanában. Egyik sem véletlen, hiszen évtizedek, illetve évszázadok óta beváltak, de mindkettőnél van jobb: a gyapjú párna.

Minden, amit a merinó gyapjú termékekről tudni érdemes

A merinó gyapjú termékek a legkülönlegesebbek az egész világon, efelől nincs kétség. Viszont kevesen tudják, hogy miért és miben rejlik ennek a magas minőségnek a titka. Nézzük!

Miért vásároljon tartós matracot?

Ha matrac vásárlásáról van szó, a legtöbb ember a minőség és a tartósság helyett gyakran az árakat helyezi előtérbe, így elsősorban az olcsóbb termékek jöhetnek szóba. Ez az adott pillanatban mindenképp pénztárcakímélő megoldás, azonban hosszú távon biztosan nem az. Az olcsó matrac gyakran silány minőséget képvisel, ráadásul károsan hathat az egészségre is, így nem lesz képes biztosítani a nyugodt, kényelmes körülményeket az alváshoz.

Mire figyeljen matrac vásárláskor?

Manapság sokaknak gyűlik meg a bajuk a derekukkal, a hátukkal, vagy a végtagjaikkal, ami egyrészt a rohanó, túlterhelt hétköznapok miatt van, másrészt egy előnytelen kialakítású lábbeli, vagy fekhely, sőt, a genetika is hatással lehet az emberek fizikai fájdalmaira. Szerencsére számtalan megoldás és eszköz létezik arra, hogy ezt a kínzó érzést mérsékelhessék, és egy idő után meg is szüntethessék. Ehhez például ideális választás egy ortopéd matrac.

Mire figyeljen matrac vásárláskor?

Nem mindenki van vele tisztában, melyek azok a tényezők, melyekre érdemes ügyelni a matrac vásárlás során, azonban, az alábbiakban igyekszünk segíteni, hogy Ön is a megfelelő matrac tulajdonosává válhasson!

Hogyan tehet beteggé egy matrac?

A nem megfelelő matracokkal kapcsolatosan általában azt szokták emlegetni hátrányként, hogy nem támasztanak megfelelően, emiatt rendellenes tartásba kényszerülünk. Ez persze fájdalmat okoz, hiszen egész éjjel nem tudunk

Gyapjú mosó sampon a termékek megóvására

Aloe gyapjú mosó sampon 1000ml

Magas Aloe Vera és lanolin tartalommal

  

Szeretné ha az Ön gyapjú termékei sokáig szépek és frissek maradhatnának ?

2016.04.22 23:55

Sleepy matrac stabil alátámasztás, tökéletes pihenés

 

A Sleepy Ortopéd Matrac család egyik legkedveltebb tagja a Silver Protect ezüst szálas huzatban. 

Ortopéd matracok, hatékonyak a mozgásszervi problémákra

Az egyik matracunk különleges tulajdonsága az aloe verával átitatott matrachuzat.

favi.hu shopalike.hu olcsobbat.hu