Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Akupresszúrás matraccal a jó közérzetért

2020.05.26 11:14
Akupresszúrás matraccal a jó közérzetért

Nagyon sokan küzdenek különféle egészségügyi problémákkal, amelyek megkeserítik a mindennapjaikat. A mozgásszegény életmód például sok embernél okoz váll- és hátfájdalmakat, de rengetegen panaszkodnak mozgásszervi fájdalomra, illetve a sok stressz is nagyon rossz hatással van a szervezetre. Természetesen, ha a panaszok tartósan fennállnak, mindenképp érdemes orvoshoz fordulni, azonban sokat javíthat az állapoton egy akupresszúrás matrac beszerezése is. 

Már nagyon régen felfedezték a tudósok, hogy a testen bizonyos pontok stimulálásával a teljes szervezetre jótékony hatással lehetünk. Az akupresszúrás matrac működése ezen alapszik, vagyis pici pontokon nyomást gyakorol a testre, aminek köszönhetően a bőrben hisztamin és bradikinin szabadul fel. Ezeknek értágító hatása van, csökkentik a vérnyomást és elősegítik a hatékonyabb tápanyagfelvételt. Előfordul, hogy az akupresszúrás matracon való néhány perces fekvés után fájdalom jelentkezik, azonban ez normális reakció és, még ha hihetetlenül hangzik is, szintén pozitív hatású: fokozza a szervezet öngyógyítását, valamint oxitocint és endorfint szabadít fel. A fájdalom egyre jobban enyhülni fog, ezért  célszerű egy kis türelemmel lenni. Érdemes naponta egyszer vagy kétszer használni az akupresszúrás matracot, legalább 10-15 percig. Ennyi idő alatt már elkezdenek felszabadulni a hormonok, húsz perces használat után jelentősen csökken a stressz, fél óra után pedig úgy érzi az ember, mintha kicserélték volna, sokkal energikusabb lesz és a fájdalom is jelentősen veszít az erejéből. Az akupresszúrás matrac ezen kívül erősíti az immunrendszert, javítja a közérzetet, ezért segít a betegségek megelőzésében is. Használatával gyógyszerek nélkül csillapíthatjuk a fájdalmat, és természetes módszerrel válhatunk egészségesebbé. Érdemes szettben megvásárolni és akupresszúrás párnával együtt használni, a még hatékonyabb eredmény érdekében. 

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne még többet megtudni az akupresszúrás matracról, illetve párnáról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére!