Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

A VILÁG LEGHOSSZABB MOZIFILMJEI – ÉS A MATRACOK, AMIK BÍRJÁK A STRAPÁT

2021.06.01 09:54
A VILÁG LEGHOSSZABB MOZIFILMJEI – ÉS A MATRACOK, AMIK BÍRJÁK A STRAPÁT

A világ beszűkült az ember körül az utóbbi időkben. Az elmúlt egy év megtanított minket arra, hogyan találjuk fel magunkat akkor is, ha a mozgásterünk határa a lakás négy fala. Ha az ókorban lennénk, mi nagy bajban lennénk, mit kéne csinálnunk, mert köztudva levén: az ókorban nem nagyon volt még internet meg Netflix. Ma viszont el vagyunk látva filmekkel és streamingekkel.

Olyan vizuális jeleneteket láthatunk otthon a TV képernyőjén, amilyeneket mondjuk 10 éve a moziban sem láthattunk volna. És számos előnye is van az otthon-mozinak: a hosszú filmeknél például nem kell keresztbe tett lábbal visszatartanod, hogy ne maradj le a film egyetlen másodpercéről sem. Továbbá nem drága a rágcsa. Cikkünkben összeszedtük a világ leghosszab filmjeit, és elmondjuk, hogy ezekhez a filmekhez mely matracaink passzolnak, amelyek mind kényelem, mind strapabírás szempontjából állni fogják a sarat. Sarasan azért ne ülj rájuk. Itt a túlélőcsomag:

 

Titanic

 

Ki ne szeretne sírni sokadjára is szegény Jack………SPOILER KÖVETKEZIK…….halálán? A Titanic tragikus sorsú szerelmes párja a legikonikusabb filmes páros a mozitörténelemben. A mai napig ott van a legjövedelmezőbb filmek dobogóján, amit voltaképp annak köszönhet, hogy rögtön, ahogy betette a lábát a mozitermek vetítő vászonjára, kultfilmmé vált. Ezt pedig megerősítette az az Oscar-mennyiség, amivel elárasztotta az Akadémia. A mondanivalót a játékidőn is lehet érezni: 3 óra 18 percen keresztül dübörög a film megállás nélkül. Tipik randifilm, szóval ketten is el kell, hogy férjetek az ágyon: egy ilyen randimozihoz ajánljuk SLEEPY 3D MOCCA LUXUS MATRACunkat.

Elfújta a szél


Az Elfújta a szél a mai napig az amerikai filmtörténelem egyik legkiemelkedőbb alkotása, amelyben a szerelem, a háború, az intrika, a halál, a szenvedély mind előtérbe kerül: igazán tömény történet egy igazán monumentális játékidőben: az Elfújta a szél a mai napig Hollywood egyik leghosszabb játékidejével rendelkezik - a maga 3 óra 45 percével. Egy monumentálisan kultikus történetet jó, ha egy monumentálisan kultikus ágyból nézel végig: SLEEPY-STRONG LUXUS PLUSSZ GYAPJÚ/TEFLON ORTOPÉD VÁKUUM MATRACunkra esett a választásunk. Erős, mint a történet. Meglátod, egy ilyen matracból Téged sem fog elfújni a szél. Vagy ha igen, maximum a mozikba be - nyitáskor.

A Gyűrűk Ura: A király visszatér

 

Hosszú filmes lista nem is lehetne hosszú filmes lista, ha nem szerepel rajta a Gyűrűk Ura. Mémek, mémseregek szólnak a Gyűrűk Ura rendezői változatáról is, főleg A király visszatér rendezői víziójáról. De ez nem is csoda. Peter Jackson filmjének úgy sikerült adaptálnia a könyvet, hogy az mind hangulatában, mind pedig történetében képes volt adni valamit az eredeti műhöz. Itt nemcsak arról van szó, hogy a Gyűrű hogyan kerül vissza Mordorba. Történetek százát izgulhatjuk végig a trilógia folyamán, amelyek végül egy szép, nagy egésszé kovácsolódnak össze. A záróepizód egyébként 3 óra 20 percet vesz igénybe, de egy órának sem érződik, annyira beszippant. A Gyűrűk Ura önmagában egy monumentális történet, és egy ilyen hatalmas kaland lezártát nem lehet nem ugrálva végig követni. Főleg akkor nem, ha rajongó vagy. Nem is nehéz kitalálni, melyik matracot ajánljuk ezekhez az izgatott ugrálásokhoz: SLEEPY-STRONG LUXUS PLUSSZ ALOE VERA ORTOPÉD VÁKUUM MATRACunk olyan erős és masszív, mint a Gyűrűk Ura története.

Eldőlt a ma esti mozi sorsa? Neked mi a kedvenc filmed? Válaszd ki hozzá webshopunkról kedvenc matracodat!