Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Alvás - Pihenés - Egészség

Miért jók a bambusz termékek?

2023.01.09 12:00
Miért jók a bambusz termékek?

Te is egyre gyakrabban és egyre több helyen találkozol bambusz termékekkel? Vajon minek köszönheti hatalmas népszerűségét ez a szupernövény? Mai cikkünkben ennek járunk utána, hiszen a matracok és párnák világában is rendkívül közkedvelt textil anyagnak számít.

Bambusz: a környezetbarát alapanyag

A bambusz kiváló alapanyag számos iparág számára, hiszen elképesztő gyorsan megnő, amelyet aratás után nem kell újra ültetni, ugyanis a visszavágott tőről természetes módon ismét növésnek ered. Emellett nem igényel növényvédő szereket és műtrágyát sem, mégis képes ellenállni a kártevőknek, sőt még a talajt is segíti a regenerálódásban.

Növekedésük során megkötik a levegőben lévő szén-dioxidot, ezért a bambuszerdők nagy mértékben hozzájárulhatnak a globális klímaváltozás enyhítéséhez, amely - mint, azt mindannyian tudjuk - kiemelt fontossággal bír napjainkban.

Miért érdemes a bambusz szálakkal készült termékeink mellett döntened?

  • A bambusz szálakkal készült antiallergén huzat kellemes tapintású, puha anyag, amely antibakteriális és gombaellenes hatása révén kellő védelmet nyújt a poratkák, gombák, baktériumok ellen.
  • Ideális hőérzetet biztosítanak a huzatban rejlő bambusz szálak, amelyek gondoskodnak a megfelelő szellőzésről és képesek elvezetni a meleget, valamint a nedvességet is a matrac huzatából.
  • A Vitaltrade.eu bamboo matrac és párna huzatai cipzáros kialakításuknak köszönhetően levehetőek és moshatóak, így  könnyen tisztán lehet tartani őket.

Használd ki a bambusz természetes előnyeit, és válassz te is a Vitaltrade.eu Bamboo termékeiből az igazán nyugodt alvásért!