Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Alvás - Pihenés - Egészség

Milyen párnát válasszunk?

2023.03.20 12:00
Milyen párnát válasszunk?

Reggelente fáradtan és fájó nyakkal ébredsz? Könnyen lehet, hogy eljött az ideje szeretett párnád cseréjének, ugyanis jó eséllyel annak elavulása rombolja a mindennapi közérzeted. Maradj velünk és segítünk rátalálni arra a párnára, amelyen minden este a legnagyobb kényelemben hajthatod álomra fejed!

Milyen pózban szeretünk aludni?

Hason, háton vagy oldalt? Az új párna kiválasztásához a leglényegesebb szempont, hogy milyen pozíció jellemez minket alvás közben, hiszen csak így tudjuk majd kiválasztani a számunkra minden tekintetben tökéletes párnát.

Gyapjú Nagypárna - Merino Birka, Merino Bárány, vagy Kasmír gyapjúból:

Ez a gyapjú párna optimális választás hason alváshoz. Anyaga természetes, ami kiváló rugalmasságának, valamint formatartó tulajdonságának köszönhetően a hason alvók egyik nagy kedvence. Emellett holofil töltete tökéletes szellőzést biztosít, így hatékonyan távol tartja a gombákat és az atkákat.

Anatómiai hullám párna:

Az anatómiai hullám párnákról általánosságban elmondható, hogy mind a hanyatt, mind pedig az oldalt fekvők körében nagy népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen speciális alakja, és memóriahab töltete elképesztő pontossággal követi a test vonalát, kiegyenlíti a fej és nyak bizonyos pontjainak extra nyomását. Ezzel kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít, valamint csökkenti vagy akár el is mulaszthatja a nyak-, és hátfájást.

Sleepy 3D Memory párna:

A legújabb fejlesztésű kivételes komfortot nyújtó termékünk, amely minden alvópozícióhoz alkalmas. A párna huzatát 3D térhálós szerkezetű anyagból készítettük, mely gondoskodik a megfelelő szellőzésről, így zavartalan alvást és pihenést biztosít. Kiváló formakövetése alátámasztja a nyakat, ezáltal a Sleepy 3D Memory párnával nyugodt és igazán kényelmes alvásban lehet részünk.

Találd meg az igazit a Vitaltrade legjobb párnái között, és minden éjjel mesés álomban lehet részed!