Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Mai Rendelésed mellé ajándékkal készültünk!

- Mai napon leadott rendelésed mellé 27%-ot belerakunk saját onlinePénztárcádba. Ha még nincs onlinePénztárcád, akkor a megrendelés végén fél perc alatt átveheted.

- OnlinePénztárcáddal már a következő vásárlásodnál fizethetsz - több mint 380 különböző webáruházban - közel 1 millió termék megvásárlásánál, pl: ruházatokra, háztartásigépekre, széfekre vagy páncélszekrényekre, mobiltelefonokra, lámpákra, ékszerekre, baba termékekre, élelmiszerekre, konyhafelszerelésekre, kozmetikumokra stb.

- Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz automatikusan az onlinePénztárcádból fizetni az elfogadó webáruházakban.

Egy kedves onlinePénztárcás felhasználó így fogalmazott: "Az onlinePénztárcában az a legjobb, hogy egyszerre több száz webáruházban vagyok törzsvásárló és ehhez nem kell több száz helyre regisztrálnom!"

 

Gyakran ismételt kérdések


Mi az onlinePénztárca?
Az onlinePénztárca egy ingyenes virtuális pénztárca, amellyel egyszerre 380 webáruházban vagy törzsvásárló.

Hogy kapom meg az onlinePénztárcát?
Mai vásárlásod mellé adjuk ajándékba és beleteszünk automatikusan 27%-ot. Az onlinePénztárcát csak a rendelés leadása után tudod átvenni!

Mire és hol használhatom az onlinePénztárcámat?
380 webáruházban tudsz spórolni vásárlásaidnál 10.000 Ft-onként 500 Ft-ot. PL: Egy termék vásárlásánál, amelynek az akciós ára 20.000 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.

A mostani vásárlásomnál is használhatom onlinePénztárcámat, ha még nem rendelkezem vele?
NEM, de a következő vásárlásodnál 380 webáruház fogadja el onlinePénztárcádat.

Mi van akkor, ha még nincs onlinePénztárcám?
Semmi gond, a mai rendelésed végén tudod átvenni fél perc alatt