Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Alvás - Pihenés - Egészség

Miért érdemes gyapjú párnát használni a hagyományos toll, illetve szivacs helyett?

2019.08.26 10:42
Miért érdemes gyapjú párnát használni a hagyományos toll, illetve szivacs helyett?

Ha valakinek azt mondjuk, válasszon magának párnát éjszakára, valószínűleg tollal töltöttet fog kérni, de a szivacspárnák is népszerűek mostanában. Egyik sem véletlen, hiszen évtizedek, illetve évszázadok óta beváltak, de mindkettőnél van jobb: a gyapjú párna.

A toll kiváló hőszigetelő, vagyis télen nagyon jó megoldást nyújt a hideg ellen, nyáron azonban, amikor a legtöbben a teljes ágyat teleizzadjuk egy éjszaka folyamán, a toll mindezt a nedvességet felveszi, és reggelre nyirkos, és lássuk be, meglehetősen szagos lesz, amit csak hosszas szellőztetéssel lehet megszüntetni. A szivacspárnákkal nincs hasonló gond, bár a nedvességet szintén felveszik, és csak nehezen adják le, de nem segítenek abban, hogy átvészeljük a forró éjszakákat, télen pedig a hideg ellen nem tudnak védelmet nyújtani, bár ez manapság, az ideális hőfokra felfűtött lakásokban már annyira nem jelent problémát. Ezekkel szemben egy gyapjú párnának számtalan az előnye!

A gyapjú párna, illetve a gyapjú fő tulajdonsága, hogy képes szabályozni a test hőmérsékletét, ezért télen-nyáron alkalmazható. Természetes anyaga révén az irritáció ismeretlen fogalommá válik, nincs izzadás, nedvszívó képessége igen nagy – akár a saját súlyának 40%-át is képes felszívni, majd el is párologtatja azt úgy, hogy közben száraz érzetet biztosít. Ha ez nem lenne elég akkor azt is hozzá kell tennünk, hogy a gyapjú párna – anyagának köszönhetően – antiallergén, vagyis a komolyabb allergiával küzdők is bátran választhatják.

Amennyiben meggyőztük, és Ön is a gyapjú párnák mellé tenné le a voksát, tekintse meg választékunkat! Nálunk többféle típusú és méretű gyapjú párna közül választhatja ki a legmegfelelőbbeket, így akár az egész családot is meglepheti ezzel a kiváló termékkel, ami után mindenki nyugodtan pihenheti végig az éjszakát! Ha kérdése lenne, vagy a megrendelés részleteit szeretné pontosítani, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!