Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

A gyapjú garnitúrák tulajdonságai Önt is álomba ringatják!

2019.11.25 13:41
A gyapjú garnitúrák tulajdonságai Önt is álomba ringatják!

Az ágykeret minőségi, formatervezett és strapabíró, a matracon kényelmes fekvés esik, a hálószoba csendes és otthonos? Minden adott a jó alváshoz, de mégsem jön álom a szemére? Gyakran felébred éjszaka, nem érzi magát reggelente kipihentnek, és nem tudja mi hiányzik ahhoz, hogy végre igazán jót aludhasson?

A gyapjú garnitúráinkban megtalálja a választ! A gyapjú tökéletes alapanyag a kifogástalan ágyneműhöz, ezért könnyen lehet, hogy Önt is csak egy gyapjú garnitúrányi választja el az édes álomtól!

Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, amikor minden álmot valóra váltanak azok, akiknek fontosak vagyunk. Vegye fel az ajándék listára az új ágyneműt, és meglátja, a szép álmokat nem kell többé kívánnia, mert jönni fognak maguktól!

A gyapjú garnitúrák alapanyaga 100% merinói, illetve kasmír gyapjú, azok minden fantasztikus tulajdonságával együtt. A gyapjúról tudni kell, hogy teljesen természetes alapanyag, hiszen állatszőrből készül, ugyanakkor, teljesen lebomló, képes újratermelődni, semmilyen káros, allergén anyagot nem tartalmaz. A legfinomabb gyapjút adó állatok a merinói bárányok, ilyen gyapjúból készülnek az általunk forgalmazott gyapjú garnitúrák is. A világon a legkiválóbb minőségű gyapja az Ausztráliában tenyésztett állatoknak van.

A minőségi gyapjú garnitúrákban egyből érezni a gyapjú semmivel sem összehasonlítható tulajdonságait. Puha, selymes, meleg és száraz érzetet ad, de képes rá, hogy a klímának, illetve hőmérsékletnek megfelelően viselkedjen. Hidegben melegít, melegben hűs érzetet ad, megóv az izzadástól, fenntartja az optimális testhőmérsékletet, miközben nem irritál, fájdalomcsillapító, vérkeringés serkentő hatású.

A gyapjú garnitúrák a megfelelő kezelés mellett akár évtizedekig kitartanak, ezért nem kell gondoskodni egyhamar új ágyneműről. A nyugodt, kiegyensúlyozott, mély alvás titka csak egy gyapjú garnitúrányira van Öntől! Fedezze fel webáruházunk termékkínálatát, ha szerethető, praktikus, hasznos és álomba ringató karácsonyi ajándékot keres!