Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Alvás - Pihenés - Egészség

Készüljön a télre merino gyapjú ágyneművel!

2019.12.02 16:00
Készüljön a télre merino gyapjú ágyneművel!

A téli hideget senki sem szereti, hiszen megvan az a borzasztó tulajdonsága, hogy nem hagyja aludni az embert, a kellemetlen érzés újra meg újra felébreszt. Szerencsére a téli mínuszokra többféleképpen is fel lehet készülni, például be lehet szerezni egy vadonatúj merino gyapjú ágyneműt!

A fűtést éjszakára a legtöbb helyen lecsavarják, hiszen ez előfeltétele a spórolásnak és az energiatakarékos működtetésnek. Tart tőle, hogy a téli éjszakákra nem nyújt majd elegendő védelmet a régi paplanja, hiába burkolózik az ágyneműbe, fázni fog? Egy olyan fantasztikusan sokoldalú holmiban, mint amilyen a merino gyapjú ágynemű, garantáltan nem fog csalódni!

A merino gyapjú ágynemű, ahogyan a neve is mutatja, a csodás merino juh gyapjából származik. Az ilyen gyapjúból készült termékek nem véletlenül tartoznak a magasabb árkategóriába, hiszen a minőségük is a legjobb a többi gyapjú fajtához képest. A merino juh eredetileg Spanyolországból származó juh fajta, amit a 18. század óta tenyésztenek az ország hegyvidéki tájain. Ahogyan teltek az évek, a juh és gyapjúja úgy vált egyre ismertebbé, és ma már nemcsak spanyol tájakon tenyésztik. Ausztrália merino gyapjú tenyésztése mára a legjobb minőségi gyapjút adja a világon.

Az ilyen anyagból készült ágyneműt bizony hosszú távra választja az, aki a legjobbat keresi, nem csak a téli hónapokra! A merino gyapjúnak a többi fajta gyapjúhoz képest hihetetlenül vékony szálakból álló szálszerkezete van, ezek a szálak pedig vékonyabbak, mint az emberi hajszál. Ennek köszönhető, hogy nem irritál, nem szúr, sőt, a selyemhez hasonló érzetet nyújt.

Nemcsak kellemesen puha tapintása, de hőtartó képessége miatt is ideális választás a merino gyapjú ágynemű. Ebben garantáltan nem fog fázni és éjszaka a fűtést sem kell felcsavarnia a farkasordítóan hideg januári éjszakákon.

Ha felkeltettük az érdeklődését a merino gyapjú ágynemű iránt, és úgy döntött, hogy nincs vesztegetnivaló ideje, forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg áruházunkból az új merino gyapjú ágyneműjét!