Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

6 ok, ami miatt jó fedőmatracot használni!

2022.07.26 10:38
6 ok, ami miatt jó fedőmatracot használni!

Kényelmetlen a matracod? Egészítsed ki egy igényeidnek megfelelő fedőmatraccal!

Senki se szeret kialvatlanul és kimerülten ébredni, viszont ha sikerül jól választani a fedőmatrac valóban kényelmesebbé teszi a fekvést és ezzel együtt javítja az alvásminőséget is.

Amiatt aggódsz, hogy túl puhává teszi a matracot?

Nyugodtan elengedheted ezt a félelmed, hiszen a fedőmatrac csak a fekvőfelület érzetét teszi kényelmessé.

Milyen előnyei vannak a fedőmatrac használatának?

 

1.Hozzájárul a pihentető alváshoz

A kényelem a pihentető alvás egyik alapfeltétele, így ha kényelmetlenné vált a matrac pillanatok alatt komfortossá teheted egy jól megválasztott, kényeztető memóriahabos fedőmatrac segítségével. A Vitaltrade.eu webáruházában kapható fedőmatracokkal a meglévő, már kifeküdt, kényelmetlen fekhelyet is fel tudod javítani.

2.Olcsóbb, mint egy új matrac

Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy míg egy új, minőségi matrac megvétele bizony elég magas kiadással jár, addig a fedőmatrac hozzá képest sokkal gazdaságosabb beruházás, amely alvási problémákat ugyanúgy megszüntetheti.

3.Meghosszabbítja a matrac élettartamát

Eddig talán eszedbe se jutott még, de ha fedőmatracot használsz meghosszabbíthatja a matracod élettartamát. A fedőmatrac képes tehermentesíteni a matracot, vagyis a testsúlyod nem a matrac felső rétegét nyomja, ezáltal pedig sokkal később alakul ki benne süppedés. Elsősorban a fedőmatrac lesz ennek a tehernek az elszenvedője, viszont cseréje jóval olcsóbb, mint egy új matracé.

4.Kellemes fekvőfelületet biztosít

A legtöbben kinyitható kanapét használnak vendégeik elszállásolására, amely lássuk be általában nem a legkényelmesebb fekvőfelülettel bír. Ilyen esetben is érdemes lehet egy fedőmatrac beszerzése, amely a nem túl komfortos ülőgarnitúrát is kényeztető alvóhellyé képes varázsolni. Gondolj csak bele, így mennyivel pihentetőbb alvásban lesz része a vendégeidnek!

5.Enyhülést hozhat különböző gerincproblémákra

Egészségügyi gondokra szintén enyhülést hozhat a fedőmatrac, annak köszönhetően, hogy megfelelő alátámasztást biztosít a gerinc számára, ezzel jótékony hatást gyakorol a derékfájás kellemetlen tüneteire és egyéb gerincbántalmakra.

6.Tisztán tartja a matracot

A modernebb fedőmatracok alvás közben gondoskodnak a megfelelő légáramlásról, így elkerülhetnéd az éjszakai izzadást, ami hosszú távon teljesen tönkre is teheti a matracodat. Nem mellesleg, távol tartja a baktériumokat, elűzi a poratkákat, valamint megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását.

Ha már régóta játszol a gondolattal, mostanra talán megérett benned a döntés, hogy beruháznál egy fedőmatracra. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy mindenképpen minőségi fedőmatracot vegyél! A Vitaltrade.eu webáruházában csak a legjobbakat találod, ahol fedőmatracok széles választéka vár! Válaszd ki a hozzád illőt, szükség esetén keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat +36-1/300-9098-as telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre és segítenek a számodra lehető legjobb megoldást megtalálni.