Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Vákuum matrac – A nagy leleplezés

2020.11.10 10:18
Vákuum matrac – A nagy leleplezés

 

Tudtad, hogy a vákuum matrac valójában nem is egy matrac? Egyáltalán van bármi köze a matracokhoz? Miért hívjuk így, ha nem állnak egymással rokonságban, hogyan kapcsolódik a matraciparhoz? Mikor és miért használjuk? Figyelj! Most lerántjuk a leplet a vákuum matrac mítoszáról! 

A vákuum matrac NEM tartozik a matrac fajták közé, a közbeszédben mégis széles körben ide sorolják, így emlegetik. Valójában nincs is mit csodálkozni rajta, hiszen az ortopéd matraccal is hasonló dolog történt. A különbség csupán annyi, hogy amíg az ortopéd matrac a memória habos, a luxus és extra kényelmi kategóriás, a 3D technológiával készült, a habrugós vagy a latex matracok „gyűjtőneve”, addig a vákuum matrac elnevezés az ágybetétek csomagolási formájára utal.

Tehát semmi köze nincs a matracod kényelmességi fokához és emiatt az alvásod minőségét sem befolyásolja!

Ajánlott cikk, ezt is olvasd el! >> Ortopéd matrac: Mire jó és miért válaszd?

Ennek a csomagolási technikának köszönhetően a megrendelt matracodat könnyen, gyorsan és ami talán a legfontosabb: teljesen biztonságosan és higiénikusan tudjuk szállítani.

Nézd meg, hogyan csomagoljuk a Sleepy matracokat!

Miért kell vákuumozva, összepréselve csomagolni a matracot?

Ennek a technikának több olyan pozitív tulajdonsága és hatása van, ami miatt mi is szeretjük használni.

Higiénikus 

Mi a legfontosabb egy új matrac esetében? A kényelem mellett a tisztaság, a mindenféle baktériumoktól, szennyeződésektől és atkáktól mentes szállítás. 

Ugye Te is egy friss és tiszta illatú matracba szeretnél beledőlni egy fárasztó nap után?

Mi sem vagyunk ezzel másképp. ;)

A vákuumnak és a préselés módszerének köszönhetően a csomagolás teljesen zárt és strapabíró, így a pakolás közben a piszoknak nincs esélye arra, hogy leendő fekhelyedre kerüljön. A fólia ráadásul olyan erős, hogy a sérülések is csak extrém esetben fordulhatnak elő.

Költséghatékonyabb

A matracot a lehető legkisebbre préseljük össze annak érdekében, hogy minél könnyebb és kisebb legyen. Ez leegyszerűsíti és kedvezőbbé teszi a szállítási feltételeket. Többek között ennek köszönhetően tudjuk számodra is biztosítani az ingyenes szállítást.

Környezetbarát

Miután a termék minimális helyen elfér a teherautóban, több matracot tud egyszerre szállítani, így kevesebbet fordul, amivel kisebb ökológiai lábnyomot hagy maga után és így tovább…

vákuum matrac kicsomagolás

Mindegyik matrac esetében működik?

Fontos tudnod, hogy a vákuumcsomagolást nem lehet az összes ágybetétnél használni.

A kókuszmatracnál például kifejezetten tiltott ez a módszer, hiszen ott a kókuszrostok annyira összenyomódnának, hogy a termék ennek következtében használhatatlanná válna.

Szeretnéd tudni, hogy miért jobb az ortopéd matrac a kókusznál? Olvasd el cikkünket! 

Az ortopéd matracok viszont kérdés nélkül tűrik a vákuumozás technikáját. A direkt erre a célra kifejlesztett gépek a préselés során úgy nyerik ki a levegőt a matracból, hogy az még véletlenül se sérüljön meg a csomagolás és a kibontás alatt sem. 

Így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt matracod teljesen tisztán és biztonságban ér oda hozzád!

Erre figyelj a vákuum matrac kicsomagolásánál:

  • Ne használj kést, éles eszközt, mert azzal többet ártasz, mint használsz!
  • Tépd szét inkább a kezeddel a fóliát, hogy véletlenül se sértsed meg a matrac felületét!
  • Hagyj időt annak, hogy az ágybetéted kinyílhasson!

Ebben a videónkban megnézheted, hogy milyen, amikor egy vákuum matracot kicsomagolsz!

Matracvásárlás előtt állsz? Nem tudod, hogy melyik lenne a kényelmes és a megfelelő a kualakult problémádra? Töltsd ki Sleepy Matracválasztónkat és segítünk a megoldásban!