Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm
Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm
RRP: 16 900 Ft 
Ár: 11 590 Ft

Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm

31
Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm
Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm
Külső raktáron (3-6 munkanap)
Párna huzata :
RRP: 16 900 Ft 
Ár: 11 590 Ft
Kezdete: 2023.05.31   Vége: 2023.06.15
Kedvezmény 31
Megtakarítás 5 310 Ft
Áremelésig hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
vagy
Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm leírása

Kasmír gyapjú párnáink az egészségesebb alvásért!

Párna adatai:

  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Huzata: levehető, kasmír gyapjú
  • Töltete: Holofil

Természetes megoldást keresel gyakori fejfájásra, valamint a kellemetlen nyaki merevség enyhítésére? 

Van számodra egy jó hírünk: megtaláltad!

 

A párna holofil töltete optimális választásnak bizonyul, ugyanis kiváló szellőzést tesz lehetővé, aminek köszönetően hatékonyan távol tartja a gombákat és atkákat egyaránt.

A holofil nagy rugalmasságú, kitűnő formatartó képességű természetes anyag, amely még a hason alvók számára is remek választás kivételes szellőzése miatt.

 

 

A kasmír gyapjú luxus környezetet teremt az alvásoz.

Kasmír gyapjú jellemzői:

A Kaschmir-gyapjú a "gyapjúk királynőjének" tekinthető. Ez az exkluzív anyag elsősorban a tibeti fennsíkon és az Andok hegységben élő kaschmirkecske alhasi szőrzetéből származik. A gyűjtés munkáját kizárólag fésüléssel végzik, ami rendkívül időigényes és fárasztó feladat. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a gyapjúszálak még puhábbá válnak, így a Sleepy-Kasmír gyapjú garnitúra rendkívül finom, puha és selymes tapintású. Ez a gyapjú ideális választás gyermekek számára, mivel rendkívül lágy és gyengéd, olyan érintés, mint az ölelő karoké. Az érzékeny bőrű felnőttek is bátran használhatják ezt az anyagot.

A bárány gyapjú finom és puha tapintása kényeztető pihenésben részesít.

Bárány gyapjú jellemzői:

Az egy évnél nem idősebb merinó juh első nyírású gyapjúját nevezzük bárány-gyapjúnak. Az ebből a gyapjúból készült ágynemű garnitúra (derékalj, takaró, párna) rendkívül finom és puha tapintású, világos színű. A bárány gyapjú lanolin tartalma jóval magasabb, mint a birka gyapjúnál, mivel fiatal állatok első nyírásából származik. A bárány gyapjúból készült termékeket kifejezetten ajánljuk gyermekeknek, érzékenyebb bőrű felnőtteknek vagy azoknak, akik luxusra vágynak. Emellett, bőrproblémák esetén is nagyszerű segítség lehet.

A merino gyapjú hozzájárul az egészséges alváshoz.

Merino birka gyapjú jellemzői:

A Birka-gyapjú az egy évnél idősebb merinó juh szőréből készül, és igényes technológiával feldolgozva biztosítja a valódi gyapjúval szembeni alapvető elvárásokat. Mivel a birka idősebb jószág, mint a bárány, így gyapja vastagabb szálú, merevebb és sprődöbb, mint a báránygyapjú.

Hipoallergén

3 érv, a gyapjú ágynemű használata mellett

1. Alvás, amely elősegíti az egészséget

Az alvás "helyreállító szakaszában" a test és a szervezet mély, relaxált állapotba kerül, amelynek során a légzés és a szívverés lassul. Ennek eredményeként a vérnyomás csökken, és a szív kevesebb munkát végez. Az egészséges alváshoz és a kipihent ébredéshez elengedhetetlen, hogy ez az állapot fennmaradjon egész éjszaka, amit a gyapjú ágyneműk képesek biztosítani.

 

2. Kiváló hőmérséklet-kiegyenlítési tulajdonság

Az éjszakai izzadás rendszeres jelenség, amely bármely nemnél előfordulhat, leggyakrabban stressz hatására. A gyapjúszálak különleges szerkezete lehetővé teszi, hogy a test által kibocsátott nedvesség elpárologjon, és így egyenletes hőmérsékletet biztosítson. Ez kulcsfontosságú az ízületek, izmok és belső szervek egészséges működésének szempontjából.

 

3. Antiallergén

Gyapjú termékeink nem okoznak allergiás reakciókat, ezért a gyapjúból készült ágyneműk tökéletes éjszakai pihenést biztosítanak. Ezen kívül a bőrt is nyugtatják és regenerálják, miközben a poratka, amely allergiát okozhat, nem tud megtelepedni a felületükön. Ennek köszönhetően az allergiában vagy asztmában szenvedők is biztonságosan használhatják ezeket az ágyneműket.

Ébredj frissen a gyapjú ágyneművel! A gyapjú lanonlin tartalma bőrápoló hatású.

A gyapjúnak számos előnyös tulajdonsága van, köztük a Lanolin tartalma. A lanolin erőteljes hidratáló és bőrlágyító hatással bír, így kiválóan alkalmas bőrproblémák kezelésére. A gyapjú tökéletesen lélegzik az emberi testtel, amely biztosítja az oxigénellátást és támogatja a testhőmérséklet önszabályozását. Ennek köszönhetően a gyapjú hatékonyan kezeli vagy segít megelőzni a reumatikus, ízületi és veseproblémákat.

 

Különösen ajánljuk a gyapjú használatát, ha:

- reuma kínoz

- izületi bántalmak keserítik a mindennapjaidat

- veseproblémáid vannak

- hőháztartásod felborult

- keringési rendellenességed van

- éjszakánként gyakran fázol

 

A Vitaltrade.eu gyapjúágyneműi 100% természetes anyagokból készült.

 

Miért érdemes  gyapjú ágyneműt választani?

 

- segít a testnek a hőmérséklet önszabályozásban

 

- hozzájárul a bőr megfelelő légzéséhez és támogatja az egészséges vérkeringést

 

- képes enyhíteni a fájdalmat, és erősíteni az immunrendszert

 

- mérsékli a migrént, mozgásszervi és reumás panaszokat

 

- védelmet nyújthat felfázás ellen, valamint megakadályozza a felfekvések kialakulását

 

- elvezeti a káros földsugárzásokat a testtől

 

- biztosítja a test számára optimális hőmérsékletet és páratartalmat

 

- képes elpárologtatni a verejtéket, és ezzel megelőzni az izzadást

 

- komfortos hőmérsékletet nyújt: télen fűt, nyáron hűt

 

 

 

Miért olyan fontos, hogy Woolmark védjeggyel ellátott legyen a gyapjú termék?

 

A gyapjú egy rendkívül értékes nyersanyag, amely világszerte jelentős kereskedelmi piaccal rendelkezik. A legjobb minőségű gyapjúárukat különböző márka-védjegyekkel forgalmazzák, amelyek eredetileg az International Wool Secretary (IWS) által lettek bevezetve. Ma már a Woolmark Szövetségnél lehet igényelni ezeket a védjegyeket.
A Woolmark Szövetség egy nemzetközi szervezet, amely engedélyezi különböző védjegyek használatát a gyapjútermékeken, hogy igazolják azok megfelelőségét a szövetség által meghatározott szigorú követelményeknek. A védjegyek használatát rendszeresen ellenőrzik, hogy biztosítsák a betartásukat.

A Vitaltrade.eu gyapjú termékei Woolmark védjeggyel elátottak.
Az egyes gyapjú-védjegyek különböző jelképekkel vannak ellátva attól függően, hogy a termék tiszta élőgyapjúból vagy különböző gyapjú-keverékekből készült-e. A "TISZTA ÉLŐGYAPJÚ" felirattal csak olyan termékek kerülhetnek forgalomba, amelyek kizárólag élő állatokról származó, új (azaz nem újrahasznosított) és SEMMIFÉLE káros kezelésen nem átesett gyapjúból készültek.

 

 

Mit jelent a gyapjú szálsűrűsége (gramm/m2)?

 

A gyapjú sűrűsége azt mutatja, hogy mennyi gyapjúszál található egy négyzetméternyi felületen, amit grammban mérnek. Általában a sűrűség 400-650 g/m2 között van. Tehát ha egy takaró 500 g-os, akkor az azt jelenti, hogy 1 m2 felületen 500 g gyapjú található. Ha mindkét oldala gyapjúval van borítva, akkor 1 négyzetméterre 1000 g jut. A Vitaltrade.eu gyapjútermékeinek súlya 450-650 g között változik. Minél nagyobb a szálsűrűség, annál nehezebb és melegebb lesz a gyapjú termék.

 

 

 

Hogyan gondoskodjunk és tisztítsuk megfelelően a gyapjúból készült ágynemű garnitúrákat?

 

Ha szakszerűen kezeljük a gyapjúból készült termékeket, hosszú ideig megőrzik jó tulajdonságaikat. Ezért javasolt legalább hetente szellőztetni őket a friss levegőn, majd kirázni őket. A valódi, tiszta gyapjút nem szabad erős hő- és fényhatásnak kitenni, mert az károsíthatja, csökkentheti szilárdságát és elveszítheti fényét. Ajánlott árnyékos helyen, távol a sugárzó hőtől szellőztetni. A gyapjú ágynemű lanolintartalma természetesen védi a szennyeződésektől, ezért ritkábban kell mosni, mint más textiltermékeket. A gyapjú nagyon jól regenerálódik pára és nedvesség hatására, így időnként ajánlott vízzel permetezni vagy párás időben szellőztetni.

 

Mosási tippjeink:

Az ágynemű garnitúrák hosszú élettartamának érdekében, bár a gyapjú részben öntisztuló, időnként célszerű kimosni őket. Először mindig olvassuk el a bevarrt címkén szereplő kezelési útmutatót, és csak azokat a termékeket mossuk ki, amelyek erre egyértelműen utalnak. A gyapjú ágyneműt javasolt kézzel, kézmeleg (30 fokos) vízben mosni, és gyapjú mosószer vagy lanolintartalmú sampon használata ajánlott. Az ágyneműt ne áztassuk hosszasan, és ne hagyjuk nedvesen állni. A garnitúra darabjait finoman nyomkodjuk ki hideg vízben történő öblítés után, majd szárítsuk árnyékos helyen, lehetőleg szabadban. Fontos megjegyezni, hogy a párna töltetét sosem szabad kimosni!

 

14 napos visszavásárlási garancia feltételei:

A visszavásárlási garancia a Gyapjú termékek esetében eredeti, bontatlan csomagolásban lehetséges 14 napon belül.

Természetesen kibonthatja a csomagot, hogy megvizsgálja, megfelel-e az Ön elvárásainak, azonban a csomag átvétele után 24 órán belül értesítenie kell bennünket, ha él a visszaküldési garanciával.

Ha ezt elmulasztja, a bontott csomagolású termékekre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia, az egészségügyi okok miatt.


 

 

Vásárold meg most szuper áron Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm termékünket és válogass több száz matrac, párna, valamint ágynemű közül és szó szerint valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is kaphatod! Ne feledd, bármikor élhetsz a kipróbálási garanciával, így kockázatmentesen vásárolhatsz az Vitaltrade.eu webáruházban!

Sleepy - Gyapjú kispárna Kasmír gyapjúból 40x50 cm adatai
Párna típusa
Gyapjú kispárna
Párna mérete
40x50 cm
Párna huzata
Kasmír gyapjú
Párna töltet
Rugalmas Holofil
Párna magassága
13 cm
Márka
Ortho-Sleepy
Gyártó
Ortho-Sleepy
Cikkszám
300062-12
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek