Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal
Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal
RRP: 9 900 Ft 
Ár: 8 220 Ft

Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal

17
Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal
Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal
Külső raktáron (3-6 munkanap)
Párna huzata :
RRP: 9 900 Ft 
Ár: 8 220 Ft
Kezdete: 2023.05.31   Vége: 2023.06.15
Kedvezmény 17
Megtakarítás 1 680 Ft
Áremelésig hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
vagy
Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal leírása

100% Merino Birka gyapjúból 40x50cm

Párna adatai:

  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Huzata: levehető, 100%-os merinó birka
  • Töltete: Holofil

Természetes megoldást keresel gyakori fejfájásra, valamint a kellemetlen nyaki merevség enyhítésére? 

Van számodra egy jó hírünk: megtaláltad!

 

A párna holofil töltete optimális választásnak bizonyul, ugyanis kiváló szellőzést tesz lehetővé, aminek köszönetően hatékonyan távol tartja a gombákat és atkákat egyaránt.

A holofil nagy rugalmasságú, kitűnő formatartó képességű természetes anyag, amely még a hason alvók számára is remek választás kivételes szellőzése miatt.

 

 

A kasmír gyapjú luxus környezetet teremt az alvásoz.

Kasmír gyapjú jellemzői:

A Kaschmir-gyapjú a "gyapjúk királynőjének" tekinthető. Ez az exkluzív anyag elsősorban a tibeti fennsíkon és az Andok hegységben élő kaschmirkecske alhasi szőrzetéből származik. A gyűjtés munkáját kizárólag fésüléssel végzik, ami rendkívül időigényes és fárasztó feladat. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a gyapjúszálak még puhábbá válnak, így a Sleepy-Kasmír gyapjú garnitúra rendkívül finom, puha és selymes tapintású. Ez a gyapjú ideális választás gyermekek számára, mivel rendkívül lágy és gyengéd, olyan érintés, mint az ölelő karoké. Az érzékeny bőrű felnőttek is bátran használhatják ezt az anyagot.

A bárány gyapjú finom és puha tapintása kényeztető pihenésben részesít.

Bárány gyapjú jellemzői:

Az egy évnél nem idősebb merinó juh első nyírású gyapjúját nevezzük bárány-gyapjúnak. Az ebből a gyapjúból készült ágynemű garnitúra (derékalj, takaró, párna) rendkívül finom és puha tapintású, világos színű. A bárány gyapjú lanolin tartalma jóval magasabb, mint a birka gyapjúnál, mivel fiatal állatok első nyírásából származik. A bárány gyapjúból készült termékeket kifejezetten ajánljuk gyermekeknek, érzékenyebb bőrű felnőtteknek vagy azoknak, akik luxusra vágynak. Emellett, bőrproblémák esetén is nagyszerű segítség lehet.

A merino gyapjú hozzájárul az egészséges alváshoz.

Merino birka gyapjú jellemzői:

A Birka-gyapjú az egy évnél idősebb merinó juh szőréből készül, és igényes technológiával feldolgozva biztosítja a valódi gyapjúval szembeni alapvető elvárásokat. Mivel a birka idősebb jószág, mint a bárány, így gyapja vastagabb szálú, merevebb és sprődöbb, mint a báránygyapjú.

Hipoallergén

3 érv, a gyapjú ágynemű használata mellett

1. Alvás, amely elősegíti az egészséget

Az alvás "helyreállító szakaszában" a test és a szervezet mély, relaxált állapotba kerül, amelynek során a légzés és a szívverés lassul. Ennek eredményeként a vérnyomás csökken, és a szív kevesebb munkát végez. Az egészséges alváshoz és a kipihent ébredéshez elengedhetetlen, hogy ez az állapot fennmaradjon egész éjszaka, amit a gyapjú ágyneműk képesek biztosítani.

 

2. Kiváló hőmérséklet-kiegyenlítési tulajdonság

Az éjszakai izzadás rendszeres jelenség, amely bármely nemnél előfordulhat, leggyakrabban stressz hatására. A gyapjúszálak különleges szerkezete lehetővé teszi, hogy a test által kibocsátott nedvesség elpárologjon, és így egyenletes hőmérsékletet biztosítson. Ez kulcsfontosságú az ízületek, izmok és belső szervek egészséges működésének szempontjából.

 

3. Antiallergén

Gyapjú termékeink nem okoznak allergiás reakciókat, ezért a gyapjúból készült ágyneműk tökéletes éjszakai pihenést biztosítanak. Ezen kívül a bőrt is nyugtatják és regenerálják, miközben a poratka, amely allergiát okozhat, nem tud megtelepedni a felületükön. Ennek köszönhetően az allergiában vagy asztmában szenvedők is biztonságosan használhatják ezeket az ágyneműket.

Ébredj frissen a gyapjú ágyneművel! A gyapjú lanonlin tartalma bőrápoló hatású.

A gyapjúnak számos előnyös tulajdonsága van, köztük a Lanolin tartalma. A lanolin erőteljes hidratáló és bőrlágyító hatással bír, így kiválóan alkalmas bőrproblémák kezelésére. A gyapjú tökéletesen lélegzik az emberi testtel, amely biztosítja az oxigénellátást és támogatja a testhőmérséklet önszabályozását. Ennek köszönhetően a gyapjú hatékonyan kezeli vagy segít megelőzni a reumatikus, ízületi és veseproblémákat.

 

Különösen ajánljuk a gyapjú használatát, ha:

- reuma kínoz

- izületi bántalmak keserítik a mindennapjaidat

- veseproblémáid vannak

- hőháztartásod felborult

- keringési rendellenességed van

- éjszakánként gyakran fázol

 

A Vitaltrade.eu gyapjúágyneműi 100% természetes anyagokból készült.

 

Miért érdemes  gyapjú ágyneműt választani?

 

- segít a testnek a hőmérséklet önszabályozásban

 

- hozzájárul a bőr megfelelő légzéséhez és támogatja az egészséges vérkeringést

 

- képes enyhíteni a fájdalmat, és erősíteni az immunrendszert

 

- mérsékli a migrént, mozgásszervi és reumás panaszokat

 

- védelmet nyújthat felfázás ellen, valamint megakadályozza a felfekvések kialakulását

 

- elvezeti a káros földsugárzásokat a testtől

 

- biztosítja a test számára optimális hőmérsékletet és páratartalmat

 

- képes elpárologtatni a verejtéket, és ezzel megelőzni az izzadást

 

- komfortos hőmérsékletet nyújt: télen fűt, nyáron hűt

 

 

 

Miért olyan fontos, hogy Woolmark védjeggyel ellátott legyen a gyapjú termék?

 

A gyapjú egy rendkívül értékes nyersanyag, amely világszerte jelentős kereskedelmi piaccal rendelkezik. A legjobb minőségű gyapjúárukat különböző márka-védjegyekkel forgalmazzák, amelyek eredetileg az International Wool Secretary (IWS) által lettek bevezetve. Ma már a Woolmark Szövetségnél lehet igényelni ezeket a védjegyeket.
A Woolmark Szövetség egy nemzetközi szervezet, amely engedélyezi különböző védjegyek használatát a gyapjútermékeken, hogy igazolják azok megfelelőségét a szövetség által meghatározott szigorú követelményeknek. A védjegyek használatát rendszeresen ellenőrzik, hogy biztosítsák a betartásukat.

A Vitaltrade.eu gyapjú termékei Woolmark védjeggyel elátottak.
Az egyes gyapjú-védjegyek különböző jelképekkel vannak ellátva attól függően, hogy a termék tiszta élőgyapjúból vagy különböző gyapjú-keverékekből készült-e. A "TISZTA ÉLŐGYAPJÚ" felirattal csak olyan termékek kerülhetnek forgalomba, amelyek kizárólag élő állatokról származó, új (azaz nem újrahasznosított) és SEMMIFÉLE káros kezelésen nem átesett gyapjúból készültek.

 

 

Mit jelent a gyapjú szálsűrűsége (gramm/m2)?

 

A gyapjú sűrűsége azt mutatja, hogy mennyi gyapjúszál található egy négyzetméternyi felületen, amit grammban mérnek. Általában a sűrűség 400-650 g/m2 között van. Tehát ha egy takaró 500 g-os, akkor az azt jelenti, hogy 1 m2 felületen 500 g gyapjú található. Ha mindkét oldala gyapjúval van borítva, akkor 1 négyzetméterre 1000 g jut. A Vitaltrade.eu gyapjútermékeinek súlya 450-650 g között változik. Minél nagyobb a szálsűrűség, annál nehezebb és melegebb lesz a gyapjú termék.

 

 

 

Hogyan gondoskodjunk és tisztítsuk megfelelően a gyapjúból készült ágynemű garnitúrákat?

 

Ha szakszerűen kezeljük a gyapjúból készült termékeket, hosszú ideig megőrzik jó tulajdonságaikat. Ezért javasolt legalább hetente szellőztetni őket a friss levegőn, majd kirázni őket. A valódi, tiszta gyapjút nem szabad erős hő- és fényhatásnak kitenni, mert az károsíthatja, csökkentheti szilárdságát és elveszítheti fényét. Ajánlott árnyékos helyen, távol a sugárzó hőtől szellőztetni. A gyapjú ágynemű lanolintartalma természetesen védi a szennyeződésektől, ezért ritkábban kell mosni, mint más textiltermékeket. A gyapjú nagyon jól regenerálódik pára és nedvesség hatására, így időnként ajánlott vízzel permetezni vagy párás időben szellőztetni.

 

Mosási tippjeink:

Az ágynemű garnitúrák hosszú élettartamának érdekében, bár a gyapjú részben öntisztuló, időnként célszerű kimosni őket. Először mindig olvassuk el a bevarrt címkén szereplő kezelési útmutatót, és csak azokat a termékeket mossuk ki, amelyek erre egyértelműen utalnak. A gyapjú ágyneműt javasolt kézzel, kézmeleg (30 fokos) vízben mosni, és gyapjú mosószer vagy lanolintartalmú sampon használata ajánlott. Az ágyneműt ne áztassuk hosszasan, és ne hagyjuk nedvesen állni. A garnitúra darabjait finoman nyomkodjuk ki hideg vízben történő öblítés után, majd szárítsuk árnyékos helyen, lehetőleg szabadban. Fontos megjegyezni, hogy a párna töltetét sosem szabad kimosni!

 

14 napos visszavásárlási garancia feltételei:

A visszavásárlási garancia a Gyapjú termékek esetében eredeti, bontatlan csomagolásban lehetséges 14 napon belül.

Természetesen kibonthatja a csomagot, hogy megvizsgálja, megfelel-e az Ön elvárásainak, azonban a csomag átvétele után 24 órán belül értesítenie kell bennünket, ha él a visszaküldési garanciával.

Ha ezt elmulasztja, a bontott csomagolású termékekre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia, az egészségügyi okok miatt.


 

 

Vásárold meg most szuper áron Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal termékünket és válogass több száz matrac, párna, valamint ágynemű közül és szó szerint valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is kaphatod! Ne feledd, bármikor élhetsz a kipróbálási garanciával, így kockázatmentesen vásárolhatsz az Vitaltrade.eu webáruházban!

Sleepy - Gyapjú kispárna, 40x50cm 3 féle huzattal adatai
Párna típusa
Gyapjú kispárna
Párna mérete
40x50 cm
Párna huzata
Merinó birka
Párna töltet
Rugalmas Holofil
Párna magassága
13 cm
Márka
Ortho-Sleepy
Gyártó
Ortho-Sleepy
Cikkszám
300062-10-birka
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek