Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Matrac kisokos: Milyet válasszunk?

2020.03.03 13:06
Matrac kisokos: Milyet válasszunk?

Manapság óriási a kínálat a matracokból, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, azonban a vásárlás nem mindenkinek olyan egyszerű. Sokan tanácstalanok, hogy a választékból melyik termék mellett tegyék le a voksukat. Ez a nehézség legfőképp azokat a vevőket érinti, akik először vásárolnak matracot. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és nem tud dönteni, segítünk, hogy el tudjon igazodni a választékban, és azt a terméket válassza ki, ami a legmegfelelőbb az igényeinek! 

Az első és legfontosabb matrac vásárláskor az, hogy tisztázza a speciális igényeit. Ha Önnek például gerincbetegsége van, vagy gyakran szenved ízületi bántalmaktól, derékfájdalomtól, mindenképp ortopédiai terméket válasszon. Ezek megfelelő tartást biztosítanak a gerincnek, így mérsékelheti a kínzó fájdalmat, és nem ronthat tovább az állapotán. Ha pedig porallergiában szenved, előnyös, ha mosható a matrac huzata, így mindig por és baktérium mentes környezetet biztosíthat az alváshoz.

A matrac keménysége is fontos vásárláskor. Ha például gyakrabban alszik az oldalán, ne válasszon nagyon kemény matracot, azonban vegye figyelembe, hogy a vállakat és törzset a felület képes legyen jól megtámasztani. Ellenkező esetben igencsak kellemetlen fájdalmakkal ébredhet reggel. Sokan nem tudják, de a keménység mellett a testmagasság is elengedhetetlen tényező a kiválasztáskor. A megvásárolni kívánt matrac legalább 15-20 centivel legyen hosszabb, mint a vevő testmagassága, mert így a párnával együtt biztosan kényelmesen el fog férni, és nem fog lelógni a lába az ágyról. 

Választékunkban biztosan megtalálja az igényeinek és alvási szokásainak megfelelő matracot. Termékeink megbízhatók, minőségiek, hosszú távon gondoskodnak a nyugodt és valóban pihentető alvásról. Szerezze be kedvező áron választékunkból az ideális ágybetétjét! Ha bővebb információkra lenne szüksége, kérdései lennének a témával kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!