Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Matracvédő előnyei

2023.02.20 12:00
Matracvédő előnyei

Miért érdemes matracvédőt használni még abban az esetben is, ha a matracunk huzata levehető és mosható? Mai cikkünkben ezt a témát járjuk körbe, melyben eláruljuk milyen előnyeit élvezheted a matracvédőnek a mindennapok során.

Enyhülést hozhat a poratka allergiában szenvedőknek

A matracvédővel lényegesen csökkenthetjük, de akár száműzhetjük is az atkákat az ágyból. Tehát, ha allergiában szenvedünk, igazi enyhülést hozhat a matracvédő használata, ugyanis többségük már olyan textil anyagból készül, amelyek akár 95 fokot is kibírnak, így a mosás során garantáltan elpusztulnak a kellemetlen tüneteket okozó kis "szörnyecskék".

Növelheti a matrac élettartamát

Reggelente szeretsz az ágyban kávézni? Esetleg izzadós típus vagy? A matracvédő egy olyan plusz réteget képez a matracodon, amely biztonságot nyújthat számodra is egy rossz mozdulat következtében kiömlő kávé, vagy a túlzott izzadás nyomaival szemben, hiszen jó nedvszívó képességének köszönhetően megkímélhetjük fekhelyünket a makacs foltoktól, szennyeződésektől.

Könnyen kezelhető

A matracok általában levehető huzattal készülnek azonban, ha túl gyakran kerül sor a mosásukra nem biztos, hogy kiállják az idő próbáját, ráadásul levenni és visszahúzni egyaránt macerás feladat. Éppen ezért a matracvédő egy rendkívül praktikus megoldást jelenthet, hiszen könnyen levehető a matracról, valamint a mosást is jól tűrik.

Matracod védelméhez válaszd a Vitaltrade.eu minőségi Ortho-Sleepy Protector Impulser matracvédőjét, amit kérhetsz a te matracod méretére szabva is!