Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Alvás - Pihenés - Egészség

Memóriahabos matrac egyenesen a NASA-tól

2023.05.22 06:32
Memóriahabos matrac egyenesen a NASA-tól

A memóriahabos matrac korunk egyik legközkedveltebb alapanyagából készül. A mamoryfoamból.  Ez más néven az emlékezőhab. Ami  eredetileg a NASA kifejlesztésében látta meg a napvilágot.

 

Sajátságos formakövetése, egyedi tulajdonságai miatt ennyire trendi. Hőre lágyuló. Különleges élményt nyújtó paraméterekkel rendelkezik. Ezt a különböző típusú és vastagságú rétegeinek köszönheti elsőssorban.

 

A memóriahabos matrac jelentősége

A memóriahabos matrac hihetetlenül kényelmes érzetet nyújt. Nemhiába tartja a mondás, hogy a minőséget meg kell fizetni.

Ebben az esetben ez teljesen igaz. Kellemes komfortérzetet biztosít. Ezt nagyon kevés másik anyag képes elérni.

 

A memóriahab komoly egészségügyi problémákat is képes megoldani. Ugyanis ha ilyen memóriahabos matracon alszunk, elkerülhető a zsibbadás például.

Mivel a lágyabb felület csökkenti a nyomáspontok számát. Ráadásul a lágy felület követi a test formáját.

 

Milyen memóriahabos matracot vegyek?

 férfi aki a memóriahabos matrac keménységét ellenőrzi

Tehát azt már megállapítottuk, hogy az egészséges alvás egyik fontos eszköze ez a matrac.

Azt is tudjuk mire számíthatunk nagyjából ennél a fajtánál. Na de mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Hiszen számtalan változata ismert.

 

Bármennyire is hihetetlen, de a testsúly szerint is választhatunk memóriahabos matracot. Vagyis nem mindegy, hogy 50 kg-t nyomunk vagy többet.

Mert bizony egy testesebb embernek a nyomatéka nagyobb. Neki egészen más összetételű, súlyú matrac a kényelmesebb.

 

Érdemes tehát odafigyelni a memóriahab vastagságára és sűrűségére. Erre rá kell kérdezni. Bátran kérjünk tanácsot ha erre a matracra vágyunk. De fontos a memóriahab alatti tartóanyag kialakítása. Sőt a keménység sem elhanyagolandó.

 

Ha pedig az éjszakát teljes nyugalomban és kényelemben szeretnénk tölteni. Arra is van megoldás. A luxus matracok ezt a célt szolgálják.

Itt már az egészséges alváson túl többet is kapunk ettől a kiváló termékektől. A matrac felülete akupresszúrás mintázatú. Ez stimulálja egyes szervek egészsége működését.

 

Gyermekeink sem maradhatnak ki a jóból

 

 vidám, világos hajú kislány, memóriahabos matracos ágyban, fehér ágyneműn fekszik

Amikor szemünk fényét hazavisszük a kórházból, már készen áll számára minden. Életének első felében a kiságy jelenti a létet.

Tehát fontos, hogy egészséges körülményeket biztosítsunk ezen a téren. A Sleepy-Kids hypoallergén kiságy matrac tökéletes megoldás a babának.

 

Stabil tartásával az újszülött számára kiváló. Bármilyen pozícióban is aludjon Szellőzése a légbuborékos szerkezetnek köszönhetően optimális. Ráadásul antiallergén környezetet varázsok gyermekünk köré.

Ezt a matracot újszülött kortól használhatjuk. Ráadásul mindkét oldala használható.

 

A kiságy matrac huzata légáteresztő. Mosni is lehet 60 fokon. Amivel már a fertőtlenítést is megoldjuk egyúttal. De a matrac baktériummentes és antiallergén.

 

Egészen 30 kg-os testsúlyig lehet a gyermek alá tenni. Ennél egészségesebb kényeztetés aligha létezik számára.

 

A memóriahabos matrac megítélése

 a memóriahabos matracon egy gyönyörű lány, fehér ágyneműn fekve. hosszú haja van

 

A memóriahabos matrac olyan mint a pacal. Van aki imádja, van aki nem szereti.

Egyesek szerint túl süppedős. Mások viszont imádják, hogy a test körvonalait képes felvenni. Akik a süppedős kényelmet szeretik, nem fognak csalódni benne.

 

A legérdemesebb kipróbálni. Hiszen ma már nem csak bemutatótermekben van erre lehetőség. A webáruházak is lehetőséget kínálnak erre .

Vagyis 90 napos kipróbálási garancia igénybevételére is van mód. Ami nagyon nagy előny.

 

Ezenkívül ott van a visszaküldés alternatívája is. Vagyis ha meggondoltuk magunkat. Esetleg nem váltotta be elvárásainkat a matrac.

Vissza lehet küldeni általában 14 napon belül. Természetesen a vételár visszajár ebben az esetben. Kivétel a méretre szabott matracoknál van. Hiszen létezik ilyen is.

 

Vagyis ha valaki mondjuk túl nagyra nőtt. Magassága eléri vagy meghaladja a 2 m-t. Akkor sem kell aggódnia. Mert a memóriahabos matrac kényeztetése neki is jár.

Ugye, hogy nem is hangzanak ezek a dolgok rosszul? De biztos vagyok benne, aki kipróbálja, megszereti. Nem fogja "elengedni" többé.

 

A memóriahabos matrac fedőmatrac változata

Van aki szereti azt a matracot amin alszik. De azért úgy érzi, egy kis felújítás nem ártana. Ráadásul az talán nem is annyira költséges.

Nos neki találták ki a fedőmatracot. Mit is jelent ez tulajdonképpen?

 

Ezek a memóriahabos matracok fedő változatai. Vagyis a régi matrac tetejére tehetjük. A 2 cm magas Ortho-Sleepy Memory matraccal máris jó megoldást találtunk. 

Mármint az egészségesebb alvásra. Sőt a kényelmünket is fokozzuk vele.

 

Ezek a fedőmatracok antiallergén huzattal rendelkeznek. De kérhetőek bamboo rosttal átszőtt huzatban is. Vagy aloe vera géllel átitatva.

Sőt az ezüstszállal átszőtt huzat is megtalálható a repertoárban.  Ezek a fedőmatracok tökéletese formakövetéssel idomulnak a testhez.

 

Van egy olyan mondás, hogy a "puding próbája az evés". Azt gondolom, hogy a memórihabos matracok esetében is ez a helyzet.

Nem tudjuk másként megítélni a kényelmüket. Csak úgy ha kipróbáljuk. Hiszen mindenkinek más a jó és más a kényelmes.

 

Ha fáj a nyak vagy a derék

 memóriahabos matracon felnőtt nő szundikál

Manapság nagy súlyt fektetünk az alvás minőségére. Nemcsak a mennyiség a fontos. Vagyis nem elég, hogy kialudjuk a 8 óránkat.

Szeretjük ezt az alvást minőségi körülmények között eltölteni. Hiszen ettől függ minden napunk.

 

Ha kemény az ágy. Amikor nyom a matrac vagy éppen kényelmetlen. Ha a nyakunk reggel nem tudjuk mozdítani. Ez mind-mind kihatással lesz a közérzetünkre.

A hangulatunkra. Sőt a teljesítményükre is. Ekkor jöhet a matrac kérdés megoldása.

 

Manapság rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. Mindenképpen el kell döntenünk, hogy milyet szeretnénk? Mármint az anyagát tekintve. Mire akarjuk használni?

Egyszerűen kényelmes alvásra? Vagy egészségügyi megoldásokat is keresünk a matrac által?

 

Van egy nézet, miszerint a sex nem jó memóriahabos matracon. Szerintem ezt így kijelenteni elég merész dolog. Hiszen ha a sex minősége a matracon múlik...

Akkor már valami más baj van. De ki tudja, a világ sokat változott. A szénakazaltól eljutottunk a luxus matracig. A kettőt nehéz lenne összehasonlítani.

 

De miért is emlékezőhab a neve?

Senki ne ijedjen meg. Nem fog emlékezni a használójára. Vagyis más módon mint ahogy elképzeljük. Ez a memoriahab ugyanis nehezebben nyeri vissza eredeti formáját.

Legalábbis annál nehezebben, mint a többi hab. Ezért kapta ezt a találó nevet.

 

Aki már használt memóriahabos matracot, tudja ez mit jelent. Annyit, hogy egy ideig megmarad a testünk nyoma benne.

Vagyis emlékszik a pózra ahogy feküdtünk rajta. Ez nemcsak érdekes, de roppant kényelmes is tud lenni. Érdemes kipróbálni.

 

De nemcsak matrac kapható ezzel a töltettel. Természetesen memóriahabos párnák is vannak a piacon. De ez már egy másik cikkünk témája lesz.

Mindenesetre széles a választék. A bőség zavarával küzdünk ha ilyen matracot akarunk vásárolni.

 

Hol kapható a legjobb memóriahabos matrac?

Ma már ezt könnyebb kiszűrni. Egyszerűbb megtalálni. Hiszen nem kell utána járni ténylegesen. Elég ha a számítógépünkön keresgélünk otthon. Vagy a telefonon mondjuk utazás közben.

 

Csak beütjük a paramétereket. S már kapjuk is a listát. Érdemes szűrőt használni. A már említett módszerek alapján. Megbízható webáruházat keressünk.

Amelyik rendelkezik referenciákkal. Minőségi termékeket árul, amiknek van minősítése. Ad garanciát. Jók a vélemények a termékeiről és szolgáltatásairól.

 

Sorolhatnánk még, hogy mi a fontos. Egy biztos. Aki jól akar aludni, ne hanyagolja el a matrac, ágyrács, ágy kérdést. Ha sikerül ezen a téren megtalálni az igazit, kihat mindenre.

Az életminőségünk kategóriákkal fog javulni.

 

 memóriahabos matrac

Szóval ne habozzunk! Inkább próbáljuk ki a memóriahabos matracok egyikét.

 

 

Kérdésed van?