Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Memory matracok a varázslatos kényelemért

2020.04.02 11:37
Memory matracok a varázslatos kényelemért

Az, hogy mennyire tudjuk magunkat kipihenni, az egész életünkre hatással van. Egyrészt az immunrendszer megfelelő működéséhez is szüksége van a szervezetnek a pihentető alvásra, másrészt viszont egy fáradt embernek rossz a közérzete, ezáltal romlik a munkateljesítménye és nem tudja tökéletesen ellátni a feladatait. Ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a fekhely kiválasztására, legyen az egy kárpitozott franciaágy vagy egy ágykeret matraccal. Maga a fekvőfelület játssza ugyanis a legnagyobb szerepet a kényelemben, ezért ennek kiválasztását nem szabad elkapkodni. Nézzük, milyen előnyei vannak a memory matracoknak!

A matrac vásárlás során kulcskérdés a keménység. Van, aki csak kemény helyen tud aludni, míg mások inkább a puhább változatokat kedvelik. A memory matracokkal azonban mindkét esetben elégedett lesz a tulajdonosa: a termékek megfelelő tartást biztosítanak a gerincnek, ugyanakkor alkalmazkodnak az egyéni adottságokhoz is és ideális mértékű alátámasztást nyújtanak. Az alvás során fontos, hogy a gerinc természetes tartásban legyen, különben fájó nyakkal, derékkal fogunk ébredni, ráadásul nem elég kipihenten. A memory matracok azonban ezt biztosítják, így a teljes kényelemnek köszönhetően garantált a szervezetet kielégítő alvás. A kor változásával általában változnak a pihenési szokások is, de a fekhely kiválasztásánál fontos figyelembe venni a testsúlyt, illetve a fennálló betegségeket is. A memory matracok a formakövető tulajdonságuknak köszönhetően minden korosztály számára ideálisak, légáteresztőek és antiallergének. Ha franciaágyba keresünk matracot, érdemes akkor is az egyszemélyes változatokat választani, mert igen ritka, hogy egy pár mindkét tagjának ugyanazok az alvási szokásai és ugyanolyan fekhelyet igényelnek. Cégünknek köszönhetően a memory matracok vásárlása nem jelent kockázatot sem, hiszen 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk ügyfeleink részére.

Ha kíváncsi a további részletekre, illetve úgy döntött, hogy a memory matracok mellett teszi le a voksát, keressen fel minket bizalommal, kollégáink szívesen segítenek mindenben!