Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2
Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2
RRP: 251 894 Ft 
Ár: 198 340 Ft

Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2

21
Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2
Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2
Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2
Külső raktáron (3-6 munkanap)
Szálsűrűség :
Válassz! :
RRP: 251 894 Ft 
Ár: 198 340 Ft
Kezdete: 2023.05.31   Vége: 2023.06.15
Kedvezmény 21
Megtakarítás 53 554 Ft
Áremelésig hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 2 000 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-10 %
178 506 Ft/db
vagy
Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2 leírása

 

A kasmír gyapjú finom, puha és selymes tapintása luxus környezetet teremt a pihentető alváshoz.

Kasmír gyapjú jellemzői:

A Kaschmir-gyapjú a "gyapjúk királynőjének" tekinthető. Ez az exkluzív anyag elsősorban a tibeti fennsíkon és az Andok hegységben élő kaschmirkecske alhasi szőrzetéből származik. A gyűjtés munkáját kizárólag fésüléssel végzik, ami rendkívül időigényes és fárasztó feladat. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a gyapjúszálak még puhábbá válnak, így a Sleepy-Kasmír gyapjú garnitúra rendkívül finom, puha és selymes tapintású. Ez a gyapjú ideális választás gyermekek számára, mivel rendkívül lágy és gyengéd, olyan érintés, mint az ölelő karoké. Az érzékeny bőrű felnőttek is bátran használhatják ezt az anyagot.

A Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2 három részből áll:

 • Takaró: 130 x 200 cm
 • Derékalj: 90 x 200 cm
 • Párna: 40 x 80 cm 

A Sleepy-Kasmír garnitúra a Vitaltrade egyedülálló terméke, amely a természetes alapanyagok előnyeit ötvözi a hagyományos technológiával.

Az optimális, kiegyensúlyozott kombináció elérése érdekében a garnitúrát két különböző gyapjúból készítik, amelyek kiegészítik egymás funkcióit:

 • lágy, selymes és finom tapintást a 20% Kasmír gyapjú biztosítja,
 • míg a maradék 80% kiváló minőségű Merino gyapjú a tökéletes jótékony hatást eredményezi.

Azért tervezték a Sleepy-Kasmír garnitúrát, hogy egy olyan kényelmes alvási környezetet biztosítson, amely lehetővé teszi a test teljes ellazulását a pihentető alvához. A megfelelő testtartás és kényelmes közérzet elősegítésével hozzájárul a kipihent ébredés állapotához, így feledésbe merühetnek régi ágyneműk kellemetlen emlékei.

 

A Sleepy-Kasmír gyapjú garnitúránk előnyei:

 

 • 100% természetes anyagból készült
 • Pikkelyes kialakítású szerkezetének köszönhetően a gyapjú tökéletesen "lélegzik"
 • Melegen és szárazon tart
 • Javítja vérkeringést
 • Lanolin tartalma bőrápoló hatású és bőrbarát
 • Antisztatikus, öntisztuló, taszítja a port
 • Hipoallergén
 • Hosszú ideig használható

 

A Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRÁNK hipoallergén és károsanyag mentes.

3 érv, a gyapjú ágynemű használata mellett

1. Alvás, amely elősegíti az egészséget

Az alvás "helyreállító szakaszában" a test és a szervezet mély, relaxált állapotba kerül, amelynek során a légzés és a szívverés lassul. Ennek eredményeként a vérnyomás csökken, és a szív kevesebb munkát végez. Az egészséges alváshoz és a kipihent ébredéshez elengedhetetlen, hogy ez az állapot fennmaradjon egész éjszaka, amit a gyapjú ágyneműk képesek biztosítani.

 

2. Kiváló hőmérséklet-kiegyenlítési tulajdonság

Az éjszakai izzadás rendszeres jelenség, amely bármely nemnél előfordulhat, leggyakrabban stressz hatására. A gyapjúszálak különleges szerkezete lehetővé teszi, hogy a test által kibocsátott nedvesség elpárologjon, és így egyenletes hőmérsékletet biztosítson. Ez kulcsfontosságú az ízületek, izmok és belső szervek egészséges működésének szempontjából.

 

3. Antiallergén

Gyapjú termékeink nem okoznak allergiás reakciókat, ezért a gyapjúból készült ágyneműk tökéletes éjszakai pihenést biztosítanak. Ezen kívül a bőrt is nyugtatják és regenerálják, miközben a poratka, amely allergiát okozhat, nem tud megtelepedni a felületükön. Ennek köszönhetően az allergiában vagy asztmában szenvedők is biztonságosan használhatják ezeket az ágyneműket.

A gyapjú ágynemű használata hozzájárul az egészséges alváshoz.

Természetes megoldást keresel alvási és izületi panaszaid enyhítésére? 

Van számodra egy jó hírünk: megtaláltad!

 

A gyapjú ágynemű lanolin tartalma bőrápoló hatású.

A gyapjúnak számos előnyös tulajdonsága van, köztük a Lanolin tartalma. A lanolin erőteljes hidratáló és bőrlágyító hatással bír, így kiválóan alkalmas bőrproblémák kezelésére. A gyapjú tökéletesen lélegzik az emberi testtel, amely biztosítja az oxigénellátást és támogatja a testhőmérséklet önszabályozását. Ennek köszönhetően a gyapjú hatékonyan kezeli vagy segít megelőzni a reumatikus, ízületi és veseproblémákat.

 

Különösen ajánljuk a gyapjú használatát, ha:

- reuma kínoz

- izületi bántalmak keserítik a mindennapjaidat

- veseproblémáid vannak

- hőháztartásod felborult

- keringési rendellenességed van

- éjszakánként gyakran fázol

 

A Vitaltrade gyapjú ágyneműi 100%-ban természetes anyagokból készültek.

 

Válaszd a Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRÁNKAT és élvezd jótékony hatásait!

Miért érdemes  gyapjú ágyneműt választani?

 

- segít a testnek a hőmérséklet önszabályozásban

 

- hozzájárul a bőr megfelelő légzéséhez és támogatja az egészséges vérkeringést

 

- képes enyhíteni a fájdalmat, és erősíteni az immunrendszert

 

- mérsékli a migrént, mozgásszervi és reumás panaszokat

 

- védelmet nyújthat felfázás ellen, valamint megakadályozza a felfekvések kialakulását

 

- elvezeti a káros földsugárzásokat a testtől

 

- biztosítja a test számára optimális hőmérsékletet és páratartalmat

 

- képes elpárologtatni a verejtéket, és ezzel megelőzni az izzadást

 

- komfortos hőmérsékletet nyújt: télen fűt, nyáron hűt

 

Miért olyan fontos, hogy Woolmark védjeggyel ellátott legyen a gyapjú termék?

A gyapjú egy rendkívül értékes nyersanyag, amely világszerte jelentős kereskedelmi piaccal rendelkezik. A legjobb minőségű gyapjúárukat különböző márka-védjegyekkel forgalmazzák, amelyek eredetileg az International Wool Secretary (IWS) által lettek bevezetve. Ma már a Woolmark Szövetségnél lehet igényelni ezeket a védjegyeket.
A Woolmark Szövetség egy nemzetközi szervezet, amely engedélyezi különböző védjegyek használatát a gyapjútermékeken, hogy igazolják azok megfelelőségét a szövetség által meghatározott szigorú követelményeknek. A védjegyek használatát rendszeresen ellenőrzik, hogy biztosítsák a betartásukat.

A Vitaltrade gyapjú ágyneműi Woolmark védjeggyel ellátott termékek.
Az egyes gyapjú-védjegyek különböző jelképekkel vannak ellátva attól függően, hogy a termék tiszta élőgyapjúból vagy különböző gyapjú-keverékekből készült-e. A "TISZTA ÉLŐGYAPJÚ" felirattal csak olyan termékek kerülhetnek forgalomba, amelyek kizárólag élő állatokról származó, új (azaz nem újrahasznosított) és SEMMIFÉLE káros kezelésen nem átesett gyapjúból készültek.

 

 

Mit jelent a gyapjú szálsűrűsége (gramm/m2)?

 

A gyapjú sűrűsége azt mutatja, hogy mennyi gyapjúszál található egy négyzetméternyi felületen, amit grammban mérnek. Általában a sűrűség 400-650 g/m2 között van. Tehát ha egy takaró 500 g-os, akkor az azt jelenti, hogy 1 m2 felületen 500 g gyapjú található. Ha mindkét oldala gyapjúval van borítva, akkor 1 négyzetméterre 1000 g jut. A Vitaltrade.eu gyapjútermékeinek súlya 450-650 g között változik. Minél nagyobb a szálsűrűség, annál nehezebb és melegebb lesz a gyapjú termék.

 

 

 

Hogyan gondoskodjunk és tisztítsuk megfelelően a gyapjúból készült ágynemű garnitúrákat?

 

Ha szakszerűen kezeljük a gyapjúból készült termékeket, hosszú ideig megőrzik jó tulajdonságaikat. Ezért javasolt legalább hetente szellőztetni őket a friss levegőn, majd kirázni őket. A valódi, tiszta gyapjút nem szabad erős hő- és fényhatásnak kitenni, mert az károsíthatja, csökkentheti szilárdságát és elveszítheti fényét. Ajánlott árnyékos helyen, távol a sugárzó hőtől szellőztetni. A gyapjú ágynemű lanolintartalma természetesen védi a szennyeződésektől, ezért ritkábban kell mosni, mint más textiltermékeket. A gyapjú nagyon jól regenerálódik pára és nedvesség hatására, így időnként ajánlott vízzel permetezni vagy párás időben szellőztetni.

 

Mosási tippjeink:

Az ágynemű garnitúrák hosszú élettartamának érdekében, bár a gyapjú részben öntisztuló, időnként célszerű kimosni őket. Először mindig olvassuk el a bevarrt címkén szereplő kezelési útmutatót, és csak azokat a termékeket mossuk ki, amelyek erre egyértelműen utalnak. A gyapjú ágyneműt javasolt kézzel, kézmeleg (30 fokos) vízben mosni, és gyapjú mosószer vagy lanolintartalmú sampon használata ajánlott. Az ágyneműt ne áztassuk hosszasan, és ne hagyjuk nedvesen állni. A garnitúra darabjait finoman nyomkodjuk ki hideg vízben történő öblítés után, majd szárítsuk árnyékos helyen, lehetőleg szabadban. Fontos megjegyezni, hogy a párna töltetét sosem szabad kimosni!

 

14 napos visszavásárlási garancia feltételei:

A visszavásárlási garancia a Gyapjú termékek esetében eredeti, bontatlan csomagolásban lehetséges 14 napon belül.

Természetesen kibonthatja a csomagot, hogy megvizsgálja, megfelel-e az Ön elvárásainak, azonban a csomag átvétele után 24 órán belül értesítenie kell bennünket, ha él a visszaküldési garanciával.

Ha ezt elmulasztja, a bontott csomagolású termékekre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia, az egészségügyi okok miatt.

Vásárold meg most szuper áron Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2 termékünket és válogass több száz matrac, párna, valamint ágynemű közül és szó szerint valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is kaphatod! Ne feledd, bármikor élhetsz a kipróbálási garanciával, így kockázatmentesen vásárolhatsz az Vitaltrade.eu webáruházban!

Sleepy-Prémium KASMÍR Gyapjú GARNITÚRA 650gr/m2 adatai
Szálsűrűség
Kasmír gyapjú 650gr/m2
Válassz!
Garnitúra
Gyártó-
Ortho-Sleepy
Cikkszám
KASMSLP-GAR-650
Tömeg
7 kg/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (10 vélemény)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
nincs név - vásárló
2021.03.03
Köszönöm. Minden rendben volt... ………...

Mária Viviána
2021.02.19
Nagyon jó a véleményem! Kaptam eligazítást, segítséget telefonon és email-ben is. Ráadásul nagyon gyorsan. Köszönöm!
Nincs Név vásárló
2021.02.08
Magas szintű hozzáértés, praktikus tanácsok, professzionális.
Mamuci
2021.02.02
Kedves, előzékeny, minden tekintetben a vásárló elégedettségét fokozó kommunikáció.
Köszönet érte Gabriellának!
Szonja Hars
2021.01.28
sosem volt még ilyen luxus garnitúrám a baratnőm ajánlotta és nem báőnom hogy vettem én is. minden zökkenőmentesen ment. 10/10
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek