Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Miért jó a memóriahab?

2021.12.12 09:47
Miért jó a memóriahab?

Az utóbbi években a csapból is a memóriahabos matracok folynak. Ódákat zengnek arról, milyen kényelmesek, hogy mennyire tökéletesen képesek követni a test vonalát...

Az utóbbi években a csapból is a memóriahabos matracok folynak. Ódákat zengnek arról, milyen kényelmesek, hogy mennyire tökéletesen képesek követni a test vonalát, felveszik a formáját, ezáltal tökéletesen támasztanak. Jól hangzik, igaz? De vajon tényleg ilyen jók ezek a matracok? Hogyan működnek? Mindenkinek jó választást jelentenek?

Verhetetlen ergonomikus képesség

Egy dolog biztos: a memóriahabos matracokra elég ritkán szokták azt mondani, hogy nem kényelmesek. Ez a páratlan ergonomikus képességüknek köszönhető, ugyanis ez az oka annak, hogy tökéletesen alá tudják támasztani az egész gerincet, így segítve elő a helyes testtartást alvás közben, valamint az optimális vérkeringés fenntartását.

Hogyan működik

Ez az előbb említett ergonomikus képesség az, ami megkülönbözteti a memóriamatracokat a hagyományostól. Ez úgy valósul meg, hogy ezeket a matracokat két anyag alkotja. A biztos tartást a hideghab biztosítja, a polietilén hab pedig azért felel, hogy a matrac tökéletesen lekövesse, mintegy körülölelje a testünket alvás közben. Ez garantálja a maximális kényelmet és támasztást egyben.

Egy kis bónusz

Ezek a matracok nem csupán fizikai értelemben tesznek jót az egészségünknek: az sem egy utolsó szempont, hogy a tökéletes kényelemnek köszönhetően végre rendesen ki tudjuk magunkat pihenni. Ezáltal csökken bennünk a stressz, ami rengeteg betegség kialakulásáért tehető felelőssé, valamint növekszik a koncentrációs képességünk is, ami segít jobban teljesíteni a mindennapokban.

Gyógymatrac memóriaréteggel

A memóriahabos matracok nem csak önmagukban kaphatók. Sok különböző fajta matracra kerülhet memóriahabos réteg, így például egy gyógymatracra is. A gyógymatrac pozitív hatásai mellett így a maximális kényelem is megvalósulhat. Nem kell kompromisszumot kötni a panaszok csökkentéséért, nem kell választani az egészség és a kényelem között. Matracvásárláskor mindig kérjünk szakértői segítséget, így garantáltan megtaláljuk azt, ami minden szempontból megfelelő a számunkra.