Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Tudod, hány matracot használunk el egy életen keresztül?

2021.12.22 11:45
Tudod, hány matracot használunk el egy életen keresztül?

 Ma már közismert, hogy az alvás nagyon fontos, és egyszerűen nem lehet létezni hosszabb időn keresztül nélküle. Az alvás megvonása nagyon komoly egészségügyi gondokhoz, akár halálhoz is vezethet.

 Ma már közismert, hogy az alvás nagyon fontos, és egyszerűen nem lehet létezni hosszabb időn keresztül nélküle. Az alvás megvonása nagyon komoly egészségügyi gondokhoz, akár halálhoz is vezethet.

Azok az újszülöttek, akik csak esznek és alszanak, tudják a legjobban, mit jelent az alvás szervezetünknek és fejlődésünknek.

Ha az alvás ennyire fontos, akkor mindent meg kell tenni ahhoz, hogy a legjobb körülményeket teremtsünk az tökéletes alváshoz. Ez azt jelenti, hogy a mély alvás hosszának meg kell felelnie az életkornak és az életvitelnek.

Életünk különböző időszakaiban testünknek más és más elvárásai vannak az alvással kapcsolatban. Mind a fekvőhely méreteiben, mind a környezetben, ahol pihenünk. Annak érdekében, hogy minél több erőt nyerjünk és kipihenten várhassuk a másnapot, minőségi "felszereléssel" kell támogatnunk az alvásunkat. Ez alatt a megfelelő matracot értjük.

Ahogy testünk változik életünk során, úgy a matracnak is változnia kell. Egyszerűen fogalmazva, minél kopottabb és fáradtabb a test, annál lágyabb a matrac.

Tehát kezdjük az elején:

MILYEN MATRAC KELL AZ ÚJSZÜLÖTTNEK?

Minden anya a legjobbat szeretné adni gyermekének. A jelenlegi tendencia az, hogy „visszatérünk a természetbe”, így a babák matracát gyakran keresik olyan anyagokban, mint a kókusz, a hajdina, a természetes latex és így tovább. Az olyan anyagok, mint a poliuretán és más habok azonban legalább olyan jók. Bár nem természetes eredetűek, ugyanolyan jól ellátják szerepüket a kiságyban. Természetesen szeretnénk puha paplanra helyezni a babáinkat, de a gerinc megfelelő növekedéséhez nagyon fontos a keményebb matrac alap. Az apróságainknak gyakran vannak "baleseteik". Így a matracnak egyértelműen moshatónak, jól szellőzőnek kell lennie.

Ehhez a korhoz a legjobb matrac a SLEEPY KIDS HYPOALERGÉN 12 CM magas gyermek matrac többfajta huzattal:

Sleepy - KIDS Hypoallergén Matrac ALOE VERA Huzatban - 0-6 é (vitaltrade.eu)

 

AHOGY NŐ A TESTÜNK, ÚGY NŐ AZ ÁGYUNK ÉS A MATRACUNK.

A gyermekek általában 3 éves korukig elhagyják a kiságyat, és büszke tulajdonosai lesznek a klasszikus méretű ágynak. És a matrac?

Ideje kicserélni. A 3 és 12 év közötti gyermekek eltérő követelményeket támasztanak. A nagyobb merevséget továbbra is fenn kell tartani. Ebben a korban még a matrac magasságát sem kell túlzásba vinni. 14-17 cm elég. A választás legfontosabb eleme tehát a matrac keménysége és a megfelelő szellőzés.

Ilyenkor már a  SLEEPY KIDS HYPOALERGÉN 14 CM magas gyermek matrac ajánlott többfajta huzattal:

Gyermek matrac - VitalTradeSleepy - KIDS Hypoallergén Matrac ALOE VERA Huzatban - 6 év (vitaltrade.eu)

 

MINDENKINEK LEGYEN SAJÁT MATRACA.

 Minél idősebbek vagyunk, annál igényesebbek leszünk, és egyre többféle anyag, kombináció és kivitel kínálkozik. De még itt is érvényesek az elvek, amelyeket jobb, ha betartunk.

Jó megosztani az ágyat a szeretett emberrel, de mindenkinek más az alvási igénye. A férfiak teste általában nehezebb, és lehet, hogy más típusú matracot igényel. Ezzel szemben a nők törékenyebbek, a lágyabb matracok pedig nagyobb kényelmet biztosítanak. Így választhatunk matracot saját igény és testsúly alapján is. Természetesen fontos, hogy a közös ágyban egyforma magasságú legyen a matrac.

Nem mindenki szeretne osztott matracot, ilyenkor természetesen egy nagy matracot is választhatunk az ortopéd matracok közül, mert elnyelik a mozgáshullámokat és így nem zavarjuk a partnerünket „mozgolódás” közben.

Ami az alvást illeti, nincs helye a kompromisszumoknak. A produktív években elegendő erőt kell gyűjteni az éjszaka folyamán, hogy a következő reggel fájdalommentes legyen az ébredés, és mosollyal kezdjük az új napot.

Természetesen matracok széles választékából lehet választani:

Matrac típusok szerint - VitalTrade

 

AZ ÉLETKOR ELŐRE HALADÁSÁVAL TESTÜNK IS ÖREGSZIK.

Fontos, hogy jó matracon élvezzük az ágyban töltött időt, amennyire csak lehetséges. Idősebb korban értékelni fogjuk a lágyabb ortopéd matracokat, amelyek ellazítják az izmokat és az ízületeket. Ilyenkor már magasabb matracokat és magasabb ágykereteket ajánlatos választani a kényelmes felkeléshez és fekvéshez.

 Ilyen nagyszerű matracok lehetnek:

Luxus matrac - VitalTrade

 

Ne spórolj az egészségeden, és élvezd a jól megérdemelt pihenést!