Ingyenes szállítás 70.000 Ft felett!

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

MERINO GYAPJÚ TAKARÓ

3termék13
20

Sleepy - Mintás Gyapjú/vászon takaró, barna színben

Külső raktáron (3-6 munkanap)
RRP: 32 550 Ft 
Ár: 26 040 Ft

Miért bizonyul tökéletes választásnak a gyapjútakaró?

Miért bizonyul tökéletes választásnak a gyapjútakaró?Manapság egyre több ember dönt a gyapjútakaró mellett, nem véletlenül, ugyanis számtalan előnnyel rendelkezik, ráadásul hozzájárul a pihentető, nyugodt alváshoz. Ha Ön is szeretné megtapasztalni mindezt, fedezze fel gyapjútakaróink kínálatát!

A gyapjútakarókkal garantáltan nem fog éjszakánként fázni, a termékek egyik legfőbb előnye, hogy kiváló hőszigetelést biztosítanak a testnek, ami pedig a hőmérséklet-kiegyenlítő hatásuknak köszönhető. Ugyanakkor nem kell attól sem tartania, hogy beleizzadna a gyapjútakarókba, hiszen egyenletes meleget és száraz klímát teremtenek a pihenő test számára.

A gyapjútakaróknak nincsen szezonjuk, vagyis nyáron is bátran használhatja, ugyanis az izzadtságot teljesen másképp kezelik, mint a hagyományos takarók, ezáltal nem támadhat diszkomfort érzete melegebb éjszakákon sem.

Döntsön Ön is a kényelem mellett, vásároljon gyapjútakarót választékunkból! Ha bármilyen kérdés merülne fel a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!