Gyors és Ingyenes szállítás!                                           |   Blog  |  90 Napos Csere  |  Rólunk  |  Vásárlói Vélemények  |  Hűségpontok  |

 

Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Hogyan őrizhető meg legtovább a matrac élettartama?

2022.11.21 12:00
Hogyan őrizhető meg legtovább a matrac élettartama?

A jó alváshoz elengedhetetlen egy kényelmes matrac, amit fontos, hogy rendszeresen ápoljunk és méltó bánásmódban részesítsünk, hogy kimaxolhassuk használati élettartamát.

A matrac használati útmutatójában leírtak betartása

A használati útmutatóban leírtakra nem csak a matrac használatba vétele előtt érdemes ügyelni, hanem maga a használat során is, így mindig és minden esetben rendeltetésszerűen járhatunk majd el.

Matracvédő huzat használata

Szeretsz az ágyban kávézni reggelente? Esetleg olyan típus vagy, hogy izzadsz alvás közben? Ilyen esetben egy jó minőségű, mosható matracvédő huzat kiváló választás, amely képes magába szívni a véletlenül kiömlő kávét és a verejtéket egyaránt, emellett pedig védelmet nyújt a különböző szennyeződések és az atkák ellen is. Így matracunk sokáig ép és higiénikus marad, ami szintén kedvez hosszú élettartamának megőrzéséhez.

Rendszeres szellőztetés

Lehetőleg naponta szellőztessük ki a szobát, ahol a matracunk van. A szellőztetés idejére hagyjuk szabadon az ágybetétet, csak utána ágyazzunk be, vagy terítsük le ágytakaróval, így nem marad nedvesség a matracban, és megelőzhetjük, hogy a penész melegágyává váljon.

A matrac időközönkénti forgatása, a megfelelő ágykeret és ágyrács adottságai szintén fontos tényezők a matrac helyes használatához, amennyiben bővebben olvasnál ezekről, a Vitaltrade blog előző bejegyzésében megteheted.

Add meg a kellő gondoskodást matracodnak, és cserébe a lehető leghosszabb használati idővel fog megajándékozni, hogy sokáig élvezhesd pihentető kényelmét!